PREVISIÓ D'AVUI

Màxima: 33 Cº
Mínima: 16 Cº
sol
PREVISIÓ DE DEMÀ

Màxima: 35 Cº
Mínima: 17 Cº
Matí
Tarda

DIJOUS, 17 AGOST 2017 | 05.45hh

Resultats de l'etiqueta cassà


Castellers de les Gavarres

TALLERS DE CASTELLERS

10.02.2017.

 Aquest febrer farem que els castells us arribin més de prop, i per això cada divendres els nostres assajos es converteixen en tallers oberts a tothom. Hi ha haurà projeccions de vídeos, explicacions, pràctiques de com es munta i desmunta una pinya, etc. No t'has plantejat mai què se sent quan l'eufòria de descarregar un castell torna bojos a tots els que l'han fet? No et perdis aquesta emoció.
Llegir més


Oncolliga Cassà

GRÀCIES CASSÀ !!

17.10.2015.

 L’ONCOTRAIL ES CONSOLIDA I RECAPTA MÉS DE 90.000 EUROS El 3 i 4 d’octubre es va celebrar amb gran èxit la 3a edició de l’Oncotrail, la cursa solidària per equips de 100 km que recórrer diferents indrets  de la Costa Brava i les Gavarres.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Vols veure una bombeta de més de 15 metres, encesa per més de 300 espelmes?

1.09.2016.

Divendres 2 de setembre, a les 9 del vespre, convertirem la Plaça de la Coma en escenari d’un acte de protesta en contra la pobresa energètica. Farem una bombeta gegant (de més de 15 metres) i l'encendrem amb més de 300 espelmes per denunciar l’actitud que té l’Estat espanyol davant d’una problemàtica que viuen milers de persones a casa nostra.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El 27S un vot per la independència i un somriure

22.09.2015.

Des de l'ANC de Cassà, amb la col·laboració de l'empresa murmur.cat, hem preparat un vídeo per mostrar diferents punts de vista de cassanencs i cassanenques a favor de la independència.  Esperem que us agradi i que en feu difusió entre els vostres amics, familiars, companys de feina, etc.
Llegir més


Oncolliga Cassà

TERCERA DIADA SOLIDARIA

13.09.2015.

 LES DELEGACIONS SÓN L’AUTÈNTICA FORÇA DE LA FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA.  N’hi ha una vuitantena repartides per totes les comarques gironines i agrupen prop de 1.400 socis que en molts casos són, alhora, voluntaris de l’entitat. Ser presents en tots aquests municipis permet a l’Oncolliga estar més a prop dels malalts, conèixer les seves necessitats, assessorar-los i derivar-los cap als professionals adequats quan és necessari.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Falta menys d'un mes pel 27S

5.09.2015.

Falta menys d'un mes pel 27S. Hem entrat en l’etapa decisiva del procés. S’ha treballat molt des de 2009 fins ara. Recordem les consultes populars sobre la independència, les grans mobilitzacions de l’Onze de Setembre (el 2012 a Barcelona, el 2013 la Via de punta a punta del país i el 2014 la V a Barcelona), el 9N, etc.
Llegir més


Oncolliga Cassà

Festa Major 2015

5.08.2015.

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Festa Major 2015   Enguany els amics de l'Entitat Gastronòmica han escollit la Delegació de Cassà de la Fundació Oncolliga Girona per iniciar la col·laboració amb una entitat solidaria aprofitant l'èxit del Vermut Popular del dimarts de la Festa Major, volem donar les gracies a tota la gent que heu col·laborat i molt especialment a l'Entitat Gastronòmica, Els Trefins i a Devissy.
Llegir més


Oncolliga Cassà

L’Oncolliga i el Club Rotary del Ripollès sumen esforços per la detecció precoç del càncer de còlon

10.06.2015.

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} L’Oncolliga i el Club Rotary del Ripollès sumen esforços per la detecció precoç del càncer de còlon      La Fundació Oncolliga Girona tenim com a finalitat millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines, però també, treballem per la prevenció primària del càncer.
Llegir més


Oncolliga Cassà

Guapes i valentes

10.04.2015.

 Guapes i valentes Tots tenim el dret d’agradar-nos. Fins i tot quan estem malalts de càncer i, per culpa de la quimioteràpia, perdem el cabell. És un tràngol difícil per a tothom, però especialment per a les dones, per a les quals el cabell significa feminitat, bellesa, identitat.
Llegir més


Oncolliga Cassà

Oncolliga Cassà "NO PERDEM EL FIL" LA CONFIANÇA DE LA FEINA BEN FETA

12.02.2015.

Oncolliga Cassà "NO PERDEM EL FIL"   Les activitats de la Oncolliga no paren,  el diumenge 1 de gener es va fer la primera cursa provincial pel Càncer, en aquesta ocasió la delegació de Cassà no hi vàrem ser a temps, però l'any que ve intentarem ser com a mínim 8 poblacions i que Cassà continuï sent un poble ONCOLLIGAT.
Llegir més


Oncolliga Cassà

Tu Pots, Qim! Ajudem els nostres fills a gestionar les emocions.

11.01.2015.

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Tu Pots, Quim! Ajudem els nostres fills a gestionar les emocions   A la Fundació Oncolliga, en el nostre dia a dia, coneixem moltes persones. Algunes vénen de Girona, d’altres de Caldes, de Banyoles, Palafrugell, Ripoll…Són pares o mares de família, fills, germans, professors, comerciants o, potser, mare, filla, germana i infermera al mateix temps.
Llegir més


Oncolliga Cassà

LA IMPORTÀNCIA DELS VOLUNTARIS

9.12.2014.

  LA IMPORTÀNCIA DELS VOLUNTARIS La Fundació Oncolliga Girona, és una organització autònoma, sense afany de lucre, estable i democràtica, on el seu camp d’actuació és l’oncològic i, el seu objectiu principal és la millora de la qualitat de vida del malalt de càncer i els seus familiars.
Llegir més


Oncolliga Cassà

ONCOLLIGA “No perdem el fil”

11.11.2014.

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} ONCOLLIGA  “No perdem el fil” El passat dia 22 d’octubre a la Sala Galà es va fer la xerrada “Estils de vida i càncer” , amb l’Olga Esparch (segona xerrada).
Llegir més


Oncolliga Cassà

XERRADA ESTIL DE VIDA I CÀNCER

21.10.2014.

XERRADA ESTIL DE VIDA I CÀNCER  DIMECRES 22 D'OCTUBRE DE 2014 A les 20 h   a càrrec d'Olga Esparch, infermera Lloc:  Centre Cultural Sala Galà - Auditori Organitza: Fundació Oncolliga Girona- Delegació Cassà
Llegir més


Oncolliga Cassà

Epigenètica en la Salut i la Malaltia

13.10.2014.

El Dr. Manel Esteller serà el convidat a la propera Butaca Jaume Casademont que es celebrarà al Centre Cultural la Mercè de Girona el proper 14 de Novembre de 2014 a les 19,30h. La conferència porta per títol "Epigenètica en la Salut i la Malaltia" Esteller és un dels investigadors Catalans més importants i rellevants en l’actualitat a nivell mundial.
Llegir més


Oncolliga Cassà

2a. Diada Solidària de la Fundació Oncolliga Girona a Cassà

1.10.2014.

CASSÀ S'HA ONCOLLIGAT ! El  diumenge, dia 28 de setembre es va dur a terme la Segona Diada Solidària d' Oncolliga. Un any més, l'Ajuntament amb la seva col·laboració i disponibilitat de serveis i instal·lacions ha fet possible que la diada fos un fet.
Llegir més


Oncolliga Cassà

TOT A PUNT PER LA 2ª DIADA

12.09.2014.

TOT A PUNT PER LA 2ª DIADA
Llegir més


Oncolliga Cassà

Segona Diada Solidaria de la Fundació Oncolliga Girona a Cassà de la Selva

11.08.2014.

 Segona Diada Solidaria de la Fundació Oncolliga Girona a Cassà de la Selva   El proper dia 28 de setembre es celebrarà la Segona Diada Solidaria de la Fundació Oncolliga Girona a Cassà de la Selva i ens agradaria que poguéssim comptar amb la vostra presencia.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El 9-N és la data que canviarà el nostre futur. El 9-N votarem.

16.07.2014.

La Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, ha participat aquest dissabte a la Festa d' El Punt Avui, en el marc de la iniciativa "The World Meets Catalonia" promoguda per l'ANC. En el seu discurs, que com sempre va ser clar i entenedor, Forcadell ens va instar a tenir més coratge i força ara que estem arribant al final i que previsiblement l'Estat espanyol farà els seus màxims esforços per evitar que votem.
Llegir més


Oncolliga Cassà

PREPARATIUS DIADA ONCOLLIGA

11.07.2014.

PREPARATIUS DIADA ONCOLLIGA   diumenge 28 - setembre 2014 Tal com es va informar en  la darrera edició s' està  posant en marxa la  Gran Diada Oncolliga de Cassà .  Un any més , il.lusionats,   agraits i encara sorpresos per l'èxit de l'any  passat , estem ja  amb els preparatius .
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Estem preparats per construir el país de tots.

27.06.2014.

Per què ens cal un estat? Els estats permeten prendre decisions pròpies per al benefici dels seus ciutadans. Volem un estat veritablement de dret, social i democràtic, que defensi els drets de tothom que viu a Catalunya. Com qualsevol dels altres estats del nostre entorn. Ens cal tenir un estat perquè volem construir un futur compartit.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

El món coneix Catalunya

10.06.2014.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha posat en marxa la campanya “The world meets Catalonia”, un projecte inèdit que vol L'fer conèixer la realitat de Catalunya a persones d’arreu del món de manera directa, presencial i participativa. L’activitat tindrà lloc el cap de setmana de l’11 al 13 de juliol i consistirà en l’acolliment de persones de països d’arreu del món a diferents llars catalanes de les comarques de Girona i Osona.
Llegir més


Oncolliga Cassà

NO PAREM !!

9.06.2014.

NO PAREM !! Ara farà un any que a finals de setembre la delegació de Cassà de la Selva de la fundació Oncolliga (lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer) va organitzar la primera diada per recaptar fons per la fundació. Com a delegat, va ser una gran il·lusió, tot i que no em va sorprendre, poder presumir d’un poble tant solidari.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Empastifen la democràcia

20.03.2014.

No han passat ni tres mesos i el mural per la independència, pintat per Àlex Calzada a iniciativa de Cassà per la Independència-ANC, ha estat objecte de la ira d'algun vàndal. Al mateix temps, diaris espanyols com ABC i El País són partidaris d´il·legalitzar l´Assemblea Nacional Catalana, fa poc un columnista de La Razón ha comparat la presidenta de l´entitat, Carme Forcadell, amb el militar colpista Antonio Tejero.
Llegir més


Bloc de ANC Seccio local

Catalunya, econòmicament, és viable?

12.03.2014.

Des de Cassà per la Independència (Assemblea Nacional Catalana a Cassà) portem treballant des de fa més de 2 anys per aconseguir la plena llibertat del nostre país. Ara que ja s’acosta el moment de la veritat, ara que ja tenim a la vista el 9N, la data del referèndum, obrim un altre front, un bloc al Cassà Digital –gràcies per la bona disposició dels companys d’aquest mitjà- on anirem entrant comentaris sobre les raons per les que volem la independència.
Llegir més


Oncolliga Cassà

Resum de la memòria social del 2013

7.02.2014.

Resum de la memòria social del 2013 (Dades del gener al novembre del 2013) A la Fundació Oncolliga Girona treballem, contínuament, per oferir els màxims serveis als malalts i familiars. Cal que estiguin tranquils, que puguin disposar d’informació sobre el seu procés, que disposin de recursos per afrontar millor el tractament i, en definitiva, que se sentin compresos, acompanyats i que trobin un ambient de confiança.
Llegir més


Guspira teatre

Guspira Teatre us convidem a un sopar molt especial, informal però especial

24.01.2014.

“El crim és, o hauria de ser, un art. Potser no un dels set establerts, però un art al cap i a la fi.” (Rupert) “Matar pel plaer de matar pot resultar tan reconfortant com la passió de crear.” (Brian) Fins a quin punt cal prendre’s les paraules seriosament ? Fins a quin extrem es poden dur els raonaments? Sopar fred és molt més que la resposta a tot això, només cal venir per comprovar-ho.
Llegir més


Amics de la Sardana

Sardanes

29.03.2009.

CELEBRACIÓ DEL XXXIV ANIVERSARI D’AMICS DE LA SARDANA El dia 22 de febrer va tenir lloc el trenta-quatrè aniversari d’Amics de la Sardana. Per a celebrar-ho, els Amics de la Sardana, varen repetir la fòrmula de l’any passat, organitzant una doble ballada de sardanes i, a mitja part, varen obsequiar al públic assisitent amb unes galetes amb moscatell i vi ranci, refrigeri que va ser molt ben rebut pels nombrosos sardanistes, vinguts d’arreu que es varen aplegar al Pavelló Polivalent.
Llegir més


Escola Municipal d'Art

CICLE JOVIART CASSÀ, AMB EL FOTÒGRAF ÀLEX SALCEDO

30.11.1999.

  El Cicle JOVIART CASSÀ us proposa una nova exposició que s’inaugura el dissabte 22 de desembre i que es podrà veure fins l’11 de gener a la Sala La Coma. La cita és amb el jove fotògraf cassanenc Àlex Salcedo, que ens explica i argumenta l’objectiu de la seva mostra: "Límits.
Llegir més


Club Tennis Cassà

Campionats

5.07.2012.


Llegir més


Bloc de Joan Carles Codolà Vilahur

Quan érem feliços

19.02.2012.

Ara farà dos anys, a la Festa Literària de Cassà es va convidar el que llavors era Conseller de polític territorial d'obres Públiques, Joaquim Nadal, amb motiu dels cent anys del Dr. Ruscalleda. Sense que ho sabéssim, en el seu entranyable i impecable parlament, l'exalcalde de Girona ens va avançar un petit fragment de llibre que acaba de publicar el seu germà, Rafel Nadal, titulat Quan érem feliços.
Llegir més


Residència Geriàtrica Sant Josep

CASSA, seu de les Olimpiades de residències de gent gran

20.05.2011.

El passat dijous 12 de maig a Riudoms ( Tarragona)  es van cel.lebrar les III Olimpionades de Gent Gran de Catalunya. La Residència Geriàtrica Sant Josep va participar-hi amb dotze esportistes més una bona colla d´acompanyants, entre ells personal del propi centre i la Creu Roja.
Llegir més


Guspira teatre

Seguim fent el Préssec!

8.01.2011.

Sí, literalment seguim fent el préssec, el nostre Préssec en almívar, és clar. El passat dissabte 19 de desembre Guspira Teatre vàrem actuar a Llagostera dins el cicle de teatre, al davant d’un públic nombrós que va respondre amb entusiasme i va fer que nosaltres, com sempre, gaudíssim de la representació.
Llegir més


Notícia

No hi ha subvenció per al pla de barris de Cassà

22.06.2010.

“Viles amb projectes” és el nom de la línia d’ajuts en el marc de la qual s’impulsen programes de rehabilitació integral en municipis de menys de 10.000 habitants al qual s'havia presentat l'Ajuntament de Cassà. En aquest cas, ateses les capacitats pressupostàries d’aquests ajuntaments, el percentatge de finançament dels projectes arriba a un màxim del 75% del cost.
Llegir més


Notícia

El Cassà es manté a tercera gràcies als penals (del Santboià)

20.06.2010.

El Santboià ha aconseguit l'ascens a Segona B a la tanda de penals, ja que el partit d'anada havia acabat 2-1, el mateix resultat que aquest migdia. Amb aquest ascens el Cassà s'assegura romandre a tercera i, segons el que faci l'Hospitalet, també es podria salvar el Benavent, classificat darrera el Cassà En tot cas el futur del Cassà a tercera divisió no està gaire clar ja que el club s'està plantejant diverses opcions per sortir de la  difícil situació econòmica que arrossega des de fa dues temporades i una opció seria vendre la plaça o renunciar per sanejar l'economia el club.
Llegir més


Grup de Teatre Cassanenc

EL GRUP DE TEATRE CASSANENC VA PORTAR A CASSÀ "UN TOMB PER LA VILA"

8.06.2010.

  Els components del Grup de Teatre Cassanenc estem satisfets dels resultats aconseguits en la visita guiada teatralitzada, “UN TOMB PER LA VILA” que vam dur a terme el dissabte 5 de juny, i una vegada més contents de la participació, resposta i bona acollida per part  dels nostres convilatans.
Llegir més


Notícia

El bon temps dóna esplendor a la Festa

30.05.2010.

Durant la jornada de dissabte la cercavila de gegants i capgrossos va ser un del actes més concorreguts però igualment van gaudir d'un gran poder de convocatòria el concert, el correfoc i les propostes de música nocturna. Al pati del CEIP Aldric s'estrenava escenari i va acollir els Montgrins amb una doble sessió de concert i de ball; a la zona de la nau polivalent, les barrakes per a un sector més jove eren els protagonistes en un gran concert en el que va destacar la presentació del nou disc de Burman Flash "jugues?.
Llegir més


Notícia

El pla de barris de Cassà preveu un centre cívic al Firal

29.04.2010.

El pla de barris de Cassà té un pressupost global de 6,5 milions d'euros, dels quals la Generalitat n'aportaria un 75% cas que fos seleccionat entre els que s'han presentat a tot el país. Com a projectes més innovadors destaca la creació d'un centre cívic al barri del Firal, un dels sector amb menys equipaments del poble, o la construcció d'un alberg per donar un altre servei nou al municipi.
Llegir més


Bloc de Joan Carles Codolà Vilahur

Guardiola ens posa en el mapa

11.04.2010.

I ho fa després del partit més important de l'any quan mig país està recreant-se mirant la TV després de la sensacional victòria al Bernabeu i sent aquesta cosa  tan rara de si hi ha alguna pregunta més en castellà.. i quan toca parlar en català en Pep Guardiola comenta quin és el seu equip i quins són els seus jugadors i ens recorda a tots que en en Pedro, l'autor del segon gol, fa dinou mesos, quan encara es deia Pedrito, estava jugant a tercera divisió "a Cassa de la Selva".
Llegir més


Notícia

Doble empat per als equips sèniors del Cassà

21.03.2010.

Amb aquest empat el Cassà es manté al lloc setzè de la lliga de tercera divisió amb vuit partits seguits sense perdre i conserva les aspiracions de mantenir-se a la categoria si bé en els propers encontres haurà de sumar algun triomf per mantenir l'esperança. Pel que fa al Cassà B, aquesta tarda ha empatat al camp del quart classificat, l'Anglès i també lluita per eludir les places de descens.
Llegir més


Notícia

El conseller Francesc Baltasar visita les Gavarres

16.03.2010.

El conseller de Medi Ambient s'ha reunit amb l'alcalde de Cassà de la Selva, Carles Casanova, a l'Ajuntament de Cassà i tot seguit tots dos amb diferents responsables del Departament, s'han dirigit amb vehicles quatre per quatre a conèixer sobre el terreny els efectes de la nevada de dilluns passat que va causar grans destrosses als boscos de les Gavarres.
Llegir més


Notícia

El Cassà esgarrapa un punt de Llagostera (0-0)

13.03.2010.

Ens hauríem de remuntar al 23 de gener al camp del Prat per trobar la darrera derrota del Cassà en aquest campionat que avui a Llagostera ha tingut alguna oportunitat de triomf si bé l'empat ha estat el resultat just, ja que el porter Martí Bartrina ha tingut algunes intervencions decisives. També el porter local, Ureña, ha estat molt encertat i ha aconseguit mantenir la seva porta a zero amb bones intervencions en dues rematades de Mas i una de Micaló.
Llegir més


Notícia

El triomf de la perseverncia

28.02.2010.

Quan faltaven 32 minuts per acabar el matx el Cass perdia per 0-2, grcies al doble encert del davanter vilanov Epiti. L'arbitre semblava ms interessat en veure que li deien des de fora del camp mes que no pas en encertar en les seves decisions al terreny de joc i alguns espectadors ja s'aixecaven temorosos de veure marxar els tres punts del camp cassanenc.
Llegir més


Bloc de Joan Carles Codol Vilahur

La venjana s un plat que es serveix fred...

27.02.2010.

.... i es menja a poc a poc. Fem una mica d'història... El tres de març de 1980 (sí, ja fa trenta anys) a l’Ajuntament de Cassà es va debatre una moció de censura contra la que en aquells moments era l’alcaldessa de Cassà, M. Dolors Godoy (UDC), que governava des de feia poc menys d’un any arran dels resultats de les eleccions del 1979.
Llegir més


Notícia

El Cass guanya a Castelldefels i continua l'escalada

21.02.2010.

Les properes jornades poden ser decisives per al futur del Cass a Tercera divisi, ja que t dos partits consecutius a casa (Vilanova imanlleu) abans del sempre transcendental derbi a Llagostera. Els gols a Castelldefels els han fet Mate (0-1), Jordi Roca ( 1-2, de falta directa) i Mas. Pel que fa al Cass B va perdre per la mnima (1-2) contra el segon classificat del grup 17 de segona regional, el Breda, en un partit en qu es mereixia putuar.
Llegir més


Notícia

Els reforos es noten al Cass B, que goleja l'Hostalets (5-1)

30.01.2010.

Quimet Boadas, autor de quatre dels cinc gols, i EduardSubirana, que tenen fitxa del primer equip, en aquesta ocasi han donat un suport que s'ha notat molt al camp, ja que el Cass ha fet el millor partit en fora mesosi ha recuperat l'encert davant la porta contrria que era una de les seves mancances.
Llegir més


Notícia

Anna M. Pags, jutgessa de pau de Cass

29.01.2010.

Al crrec de jutge de pau s'havien presentat tres candidats, els dos esmentats i Josep Menci, que no va obtenir cap vot. A l'hora de les votacions els cinc regidors de CiU presnts al ple van votar per Josep U i els set membres de l'equip de govern (ERC, PSC i l'Alternativa) ho van fer per Anna M.
Llegir més


Notícia

L'Hospi, abassegador a Cass (0-6)

17.01.2010.

Evidentment la diferncia de potencial dels dos equips noms de veure les alineacions era important, per desprs de la injecci de moral de la setmana anterior a Sant Boi es confiava que el Cass pogus fer un bon paper. La realitat ha estat ben diferent i des del minut 5 l'Hospitalet ha demostrat perqu s el lider de tercera divisi i noms ha encaixat cinc gols en ms de mitja lliga.
Llegir més


Notícia

El Cass comena l'any amb una victria molt important

10.01.2010.

En el primer partit de lliga, el Santboi va guanyar 2-5 al Cass i es va veure clar que hi havia una diferncia de nivell important. Aquest mat, a SantBoi de Llobregat el Cass ha tractat de tu a tu a un dels aspirants a l'ascens i s'ha fet mereixedor al triomf final grcies a un treball continuat que evidencia la millora en relaci a quatre mesos enrere.
Llegir més


Notícia

Una altra jornada per oblidar

8.11.2009.

Durant els primers quaranta-cinc minuts el cass ha plantejat un partit amb molt d'ordre i aix ha aconseguit dominar el Reus grcies a un gran gol de Jordi Roca quan es portava un quart de joc. Al segon temps l'rbitre ha escombrat cap a Reus i amb un penal que noms ell ha vist i la posterior expulsi de Pau ha destarotat el Cass que en cinc minuts ha encaixat dos gols mes i ja no s'ha pogut refer.
Llegir més


Notícia

Tot a punt pel derbi

24.10.2009.

La tradicional rivalitat entre els dos pobles vens s'havia perdut en el mon del futbol tota vegada que feia disset anys que Cass i Llagostera no coincidien en un campionat a la mateixa categoria. Els ascensos del Cass assolits en els darrers anys han anat seguits d'una marxa parallela d'unLlagostera que de la m d'un exentrenador del Cass ha aconseguit arribar al nivell dels cassanencs.
Llegir més


Notícia

Sisena derrota del Cass

11.10.2009.

El partit ha estat fluix, sense qualitat i els locals han aconseguit el gol als quinze minuts de la segona part en un llanament de falta indirecta que s'ha colat per l'escaire de Gerard. Cap del dos equips no ha tingut gaires ocasions per b que l'rbitre ha anullat un gol per banda per fora de joc.
Llegir més


Notícia

Es clou la primera fase del pla de participaci

8.10.2009.

L'alcalde, Carles Casanova, juntament amb els regidors David Vila i Aureli Hernndez i els arquitectes Joan i M. Clara Riera, han fet un resum de com havia anat el procs participatiu esmentant les principals aportacions fetes pels cassanencs i cassanenques i la seva incorporaci al futur Centre d'Arts Escniques.
Llegir més


Notícia

La fira del mn geganter tancar la festa dels 50 anys de l'Aldric i l'Isaura

26.09.2009.

La fira del mn geganter, a banda de ser un marc per a l'intercanvi de contactes, impressions i relacions entre les colles geganteres de Catalunya, tamb es una exposici dels artistes i la resta de professionals que conviuen al mn dels gegants (luthiers, grups, ..). A Cass tamb hi haur un concentraci de gegants i es parlar de la cultura dels gegants a altres indrets; en aquest cas el pas convidat s Holanda, que tamb t una bona tradici de gegants.
Llegir més


Notícia

La ingenutat en defensa condemna el Cass

23.09.2009.

Desprs del 3-2 encaixat a Blanes, el Cass s'ha trobat de nou amb un partit amb molts gols i el mateix resultat desfavorable. A la primera part dos dels tres gols a la porta de Gerard han estat fruit de jugades d'estratgia que la defensa del Cass no ha estat amatent a rebutjar; el tercer, ha estat una badada del porter que ha fet "vista" en un xut lluny dels maresmencs.
Llegir més


Notícia

El Cass juga millor que el rival, per perd a Blanes (3-2)

20.09.2009.

La primer part ha acabat amb 2-0 per als locals si b el marcador no reflectia el bon joc cassanenc que ha tingut clares ocasions de marcar. A la primera, el Blanes ha aporfitat el contraciop desprs duna parada del sue porter pe robrir el marcador. Al segon temps tot i perdre per 3-0 el Cass ha continuat lluitant i aix ha redut distncies grcies a un gol de Gus de penal i un de Grau a la rematada d'un crner.
Llegir més


Carta dels lectors

Per qu no toquen les campanes?

31.08.2009.

Des d'aquest mes de juliol noms podem sentir els quarts i quna arriba l'hora d'assabentar-te de quina hora s, una remor intueix que potser ara tocaria la "campana grossa" per no se senten les hores. Ha estat una avaria que encara ning no ha pogut arranjar? O s que algun ve s'ha queixat que les nits d'estiu amb les finestres obertes, el so de les campanes no el deixa dormir? Si noms toquen els quarts pot dormir igualment? Ens trobem en un cas de mobbing acstic? Quan arribi la tardor tornarem a sentir el toc de les hores? s veritat que ja s'ha iniciat una campanya per recollir firmes per aconseguir que tornin a tocar? Estic intrigat i m'afegeixo als que demanen que torni el so de les nostres campanes.
Llegir més


Notícia

Tercer ttol per als Gachos

1.08.2009.

La final ha estat molt emocionant, ja que els de l'Empalme han marcat grcies a Aitor tot just comear el partit i han mantingut l'avantatge fins al minut 38 (a dos pel final). En els compasos finals els Gachos han fet palesa la seva superioritat i amb gols deXevi Subirana,Xavi Pla i Pablo han sentenciat el triomf.
Llegir més


Bloc de Mnica Plana Culubret

"Mono" de Festa?

31.05.2009.

 "Mono" de Festa? Durant tot aquest any, no. I...si a sobre hi afegeixes el fet de la LLiga, la Copa i la Champions que ho ha eclipsat tot, encara menys. Tanmateix, el " mono" pot arribar en l'últim moment, quan ja ni t'ho planteges, quan t'és del tot indiferent quins grups actuen, quins actes fan a la Coma o qui fa el correfoc, per aplicació i adaptació d'aquella dita universalment coneguda " Sempre quedarà Paris".
Llegir més


Bloc de Joan Carles Codol Vilahur

En Guardiola a Cass i una declaraci d'amor en clau futbolstica

28.05.2009.

“Si us plau, la pròxima vegada els que s’esperin que siguin els periodistes”, Va ser la frase que em va quedar gravada de l’estada de Josep Guardiola fa un any i mig a Cassà de la Selva amb motiu de la visita del Barça B, per jugar el partit de tercera divisió contra la UD Cassà.
Llegir més


Notícia

L'empat que fa setze

9.05.2009.

El Cass ha tingut les seves millors oportunitats als darrers minuts de partit quan Javi Revert ha disposat de tres ocasions per encetar el marcador. La bona actuaci del porter dels tarraconins ha impedit que el gol arribs a pujar al marcador. ElCass de Robert Vila tancar la temporada diumenge que ve a les 5 de la tarda al camp del Manlleu.
Llegir més


Club Tennis Cass

Ser monitor al Tennis Cass

29.03.2009.

Podríem quasi assegurar, entre altres qüestions, que el bon funcionament de l’Escola de Tennis es deu principalment a la bona feina que fan els monitors amb els seus alumnes Des del més veterà, en Ramon Burguet, fins a la més jove, la Sandra Sánchez, tots hi posen un plus d’il·lusió que fa que els nens i nenes, nois i noies i adults que en participen gaudeixin d’aquest esport.
Llegir més


IES

Sortides dels alumnes de 2n de Batxillerat

8.04.2009.

Sortida a Barcelona dels alumnes d’Història de l’Art i Dibuix Tècnic Amb les professores respectives, l’Elcira i la Cristina, els dos grups van anar plegats a Barcelona, on hi ha tanta oferta artística que atrau als estudiants d’Art i de Dibuix tècnic.
Llegir més


FDC patinatge

Primeres proves de patinatge dartstic de la Federaci de la temporada 2009

29.03.2009.

Sovint hem esmentat en aquestes mateixes planes del llumiguia que el patinatge artístic és un esport amb una vessant tècnica i una vessant artística. Això fa que per poder competir en qualsevol categoria primer hagis hagut de superar un seguit d’exàmens.
Llegir més


Bloc de Joan Carles Codol Vilahur

Com s que tots hi coincidim?

26.08.2008.

Em trobo una professora d’institut pel carrer i m’ho etziba sense manies: tu, que escrius i que coneixes aquests que manen, a veure si els hi fas veure que el poble està molt brut, però molt brut. M’arriba un correu amb unes quantes fotos de carrers de Cassà que fan realment fàstic.
Llegir més


giny

Informaci dinters al ciutad: #giny

giny

Informaci dinters al ciutad: #giny

giny

Entitats

1.11.2016. 00:00h

NOU COORDINADOR A L'ESCOLA DE TENNIS

  ÁLEX CONDOM GÁMEZ , NOU RESPONSABLE DE L’ESCOLA DE TENNIS Va començar a primers de ... Llegir més

Lectures 698 lectures   Comentaris Cap comentari
17.10.2015. 20:34h

GRÀCIES CASSÀ !!

 L’ONCOTRAIL ES CONSOLIDA I RECAPTA MÉS DE 90.000 EUROS El 3 i 4 d’octubre es va celebrar amb gran ... Llegir més

Lectures 1073 lectures   Comentaris Cap comentari
21.11.2014. 20:18h

Guspira Teatre emprèn la temporada tardor-hivern.

Després de l’estrena de la nostra darrera obra, Sopar Fred, a finals de febrer d’enguany, ja teníem ... Llegir més

Lectures 1413 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita totes les entitatsginy

Els blocs

13.08.2017. 20:09h

SÍ, el futur de Catalunya l'hem de decidir els catalans

L’autodeterminació és un dret recollit a la Declaració universal dels drets humans. El 80% dels ... Llegir més

Lectures 61 lectures   Comentaris Cap comentari
28.01.2017. 00:00h

Ja comença a ser l'hora

Ara s’ha destapat la caixa dels trons i el missatge que feia mesos que Santiago Vidal anava pregnant pels pobles i ... Llegir més

Lectures 701 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita tots els blocsginy

Editorial

07.03.2016 19.45

El compromís ciutadà del PAM

Un total de 145 accions integren el Pla d’Acció Municipal,. Una programa elaborat per l’equip de govern que) defineix quins són els objectius, les línies a seguir, les ...
Llegir més

Lectures 11627 lectures   Comentaris Cap comentari
giny

publicitat
Anunci nuria herrero mar 14

Les notícies...

publicitat

banerCartes dels lectors

Ajuntament obliga un minusvàlid a pagar 4 anys per entrar a casa seva

JOSEP Mª VILÀ BRUGUÉ MINISVÀLID

L'ajuntament de Cassà de la Selva, basant-se amb la selva Ordenança fiscal número 38, obliga a un minusvàlid a pagar 4 anys de gual, per bé que no pot accedir de ...

Llegir més
Lectures 372 lectures   Comentaris Un comentari
Etiquetesgeneralitat © cassadigital.cat, 2017 | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta