PREVISIÓ D'AVUI

Màxima: 27 Cº
Mínima: 6 Cº
sol
PREVISIÓ DE DEMÀ

Màxima: 13 Cº
Mínima: 6 Cº
Matí
Tarda

DIMARTS, 25 ABRIL 2017 | 02.49hh

Actualitat


Un pla d’asfaltatge integral permet millorar una trentena de punts de la via pública de Cassà de la Selva


Societat,Política,Economia DILLUNS, 13 MARÇ 2017. 17:45h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

L’Ajuntament de Cassà va iniciar el 23 de gener les obres d’un extens pla d’asfaltatge que ha permès millorar 27 punts de la via pública. Les millores han inclòs actuacions com fresar, asfaltar, segellar fissures de l’asfalt, renovar la senyalització vertical, repintar la senyalització horitzontal o apujar els embornals per tenir carrers sense canvis de nivells i facilitar la mobilitat de tot tipus de vehicles.


Un moment de les obres d’asfaltatge del carrer Cervantes. Un moment de les obres d’asfaltatge del carrer Cervantes.
Imatge que permet veure les millores fetes al carrer Marina i la rambla Onze de Setembre Imatge que permet veure les millores fetes al carrer Marina i la rambla Onze de Setembre


Segons informa l'Ajuntament de Cassà, tot i que la major part de les obres ja s’ha realitzat, fins a finals de març encara es faran tasques de senyalització horitzontal de passos de vianants amb pintura termoplàstica de llarga durabilitat i antilliscant, i es canviaran alguns dels senyals verticals.

Actuacions a alguns dels carrers més transitats
En total s’han fet 27 actuacions a diferents punts de la via pública. El carrer Marina, un dels més concorreguts del poble i per on passen tots els autobusos, ha estat un dels que s’hi ha fet una actuació més visible ja que s’ha fresat i asfaltat tot de nou, s’ha repintat la senyalització horitzontal fins a la rotonda de la variant direcció Llagostera i s’han renovat els senyals verticals més deteriorats. A banda d’això, també s’han substituit els llambordins de tots els passos elevats, fet que ha retardat l’obra una setmana més del previst degut a la climatologia i a la dificultat d’assecar el formigó.

La rambla Onze de Setembre, una altra de les vies més transitades del poble, també s’ha fresat i asfaltat de nou, s’ha repintat la senyalització horitzontal i s’ha canviat part de la senyaletica vertical deteriorada. Les mateixes actuacions s’han fet al carrer Ample, una de les vies que porten al centre del poble.

Asfaltatge de molts altres carrers
El pla d’asfaltatge també ha donat resposta a altres punts del municipi que s’han considerat prioritaris a partir de les peticions dels veïns i d’acord amb el criteri tècnic dels professionals.

Als següents carrers s’ha fresat, asfaltat i millorat la senyaletica: carrer Barceloneta (intersecció amb el carrer Vi Novell), carrer de la Llebre (en aquest carrer es va haver de repetir l’asfaltatge sense cost addicional pel consistori ja que els serveis tècnics de l’Ajuntament van determinar que l’execució inicial de l’obra feta per l’empresa adjudicatària no complia amb els requeriments de qualitat sol·licitats), carrer de la Pau, carrer dels Àngels, una part del carrer del Pont, una part del carrer Portal, una part del carrer Remei, el carrer Fraternitat, una part del carrer MartÍ Dausà, una part del carrer Pelagrí, una part del carrer Pirineus, el carrer Poeta Machado amb tot el seu aparcament, una part del carrer Santa Eulàlia i el carrer Doctor Trueta, el carrer Romanyà, una part del carrer Susvalls, el carrer Verneda, la travessera del passeig Vilaret i dos punts del veïnat de Llebrers de Dalt.

Altres millores a la via pública
Més enllà de l’asfaltatge, també s’han fet altres millores puntuals. Al carrer de la Via s’ha reparat l’asfalt més afectat i s’ha repintat tota la senyalització horitzontal, des de la rotonda del final de la rambla Onze de Setembre fins al final del Polígon Industrial. Al carrer Provincial s’han arreglat les fissures de l’asfalt i s’ha repintat la senyalització horitzontal de tot el carrer, inclosos els aparcaments i els passos de zebra. A la carretera de Caldes s’han segellat les fissures de l’asfalt i s’ha repintat la senyalització horitzontal.

Referent als passos elevats, se n’ha fet un de nou al carrer Pelagrí per millorar la seguretat dels vianants que van a la Llar d’Infants d’acord amb les peticions dels veïns, i s’han millorat els passos de vianants del carrer Peralada per fer-los menys bruscos.

L’Ajuntament seguirà millorant al llarg dels propers dos anys diferents punts de la via pública del poble d’acord amb les necessitats prioritàries.

El consistori agraeix la comprensió i col·laboració dels veïns i comerciants durant els períodes d’afectació de la circulació a determinats punts de la via pública degut a les obres.


Lectures 294 lectures  comentari Cap comentariComentaris


No hi ha cap comentari
Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web cassadigital.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg. Veure la normativa
Previsualització del comentari

La direcció del web Cassà Digital de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg. Veure la normativa
giny

giny

giny

giny

Informació d’interès al ciutadà: #giny

Agenda

27

Apr

DIJOUS, 27 ABRIL 2017. 17:00h
Llar dels jubilats

BALL I BERENAR al Casal de Jubilats

29

Apr

DISSABTE, 29 ABRIL 2017. 08:30h
Llar dels jubilats

EXCURSIÓ a la Garrotxa del Casal de Jubilats

30

Apr

DIUMENGE, 30 ABRIL 2017. 18:00h
Llar dels jubilats

BALL DEL DIUMENGE al Casal de Jubilats


Tots els actesEntitats

1.11.2016. 00:00h

NOU COORDINADOR A L'ESCOLA DE TENNIS

  ÁLEX CONDOM GÁMEZ , NOU RESPONSABLE DE L’ESCOLA DE TENNIS Va començar a primers de ... Llegir més

Lectures 425 lectures   Comentaris Cap comentari
17.10.2015. 20:34h

GRÀCIES CASSÀ !!

 L’ONCOTRAIL ES CONSOLIDA I RECAPTA MÉS DE 90.000 EUROS El 3 i 4 d’octubre es va celebrar amb gran ... Llegir més

Lectures 809 lectures   Comentaris Cap comentari
21.11.2014. 20:18h

Guspira Teatre emprèn la temporada tardor-hivern.

Després de l’estrena de la nostra darrera obra, Sopar Fred, a finals de febrer d’enguany, ja teníem ... Llegir més

Lectures 1178 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita totes les entitatsginy

Els blocs

20.04.2017. 18:50h

El canvi ets tu

 Ara que ja estem començant l’últim tram del camí cap a la independència, és ... Llegir més

Lectures 113 lectures   Comentaris Cap comentari
28.01.2017. 00:00h

Ja comença a ser l'hora

Ara s’ha destapat la caixa dels trons i el missatge que feia mesos que Santiago Vidal anava pregnant pels pobles i ... Llegir més

Lectures 383 lectures   Comentaris Cap comentari

Visita tots els blocsginy

Editorial

07.03.2016 19.45

El compromís ciutadà del PAM

Un total de 145 accions integren el Pla d’Acció Municipal,. Una programa elaborat per l’equip de govern que) defineix quins són els objectius, les línies a seguir, les ...
Llegir més

Lectures 651 lectures   Comentaris Cap comentari

Vídeos

giny

publicitat
Anunci nuria herrero març 14

Galeries

  • Una escena quotidiana a La Paz

    Una escena quotidiana a La Paz

  • El Sajama, des de les seves aigües termals, un regal de la muntanya després de la seva conquesta

    El Sajama, des de les seves aigües termals, un regal de la muntanya després de la seva conquesta

Les notícies...

publicitat

banerCartes dels lectors

Campanya de conscienciació sobre la recollida d’excrements de gos.

maria c.

Em dona la sensació que ja estem arribant al màxim ridícul amb la persecució als propietaris de gossos....

Llegir més
Lectures 349 lectures   Comentaris 7 comentaris
Etiquetesgeneralitat © cassadigital.cat, 2017 | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta