Us hi heu deixat la pell

Kass Anenca Grahit observador

Us hi heu deixat la pell Des del primer dia que vau entrar, us hi heu deixat la pell, ningú us ha regalat res, heu estat al peu del canó, treballant dur, amb ganes, il·lusió, empatia i resiliència, quan vàreu arribar, us vau trobar un ajuntament endarrerit i endeutat, un poble desanimat i desmotivat.

Vosaltres vau entomar el repte de governar 4 anys seguits, mai abans havíeu tingut aquesta oportunitat, i ara tenim un poble en ple procés de transformació, la feina feta ha estat impressionant, i ningú, amb un mínim d'esperit crític i constructiu, pot discutir-ho.

Per això, em costa molt d'entendre els resultats d'aquestes darreres eleccions, que poc valor es pot donar a tots els projectes arrancats, a tota la feina feta, per contra, com ens amaguem darrera una crítica acarnissada a les persones.

Heu aconseguit el vostre millor resultat a Cassà des de l'any 1995, quan us vau presentar per primera vegada, i malgrat aquest gran resultat, no teniu garantida la governabilitat, certament la subjectivitat ha superat l'objectivitat. No cal dir que m’agradaria que poguéssiu seguir treballant per Cassà, no per un sentimentalisme, sinó perquè procuro mirar objectivament el que heu fet i el que voleu fer.

Sigui el que sigui, us hi heu deixat la pell, i per això, des d'aquí, us vull agrair tota la dedicació cap al poble, heu fet un poble molt millor per tothom!

MOLTES GRÀCIES DE TOT COR! Cassà de la Selva 28/05/2019

Comentaris

Joan Quiñones Cassà de la Selva
2.

Em sap molt de greu que apartin la gent que fan tant pel poble

Cassanenca daquí i dallà Cassà de la Sleva
1.

Gràcies per aquest escrit de reconeixament tant ben escrit i amb tanta objectivitat. Comparteixo una a una les paraules escrites. S'hi han deixat la pell i han treballat com mai havia vist fer per aquest poble. I el que més agraeïxo és que sempre ha estat des de la il·lusió, el positivisme i el constructivisme. El que m'entristeix és que desde la oposició, per contra, s'hagi fet una política de la crítica, de la negativitat, de la destrucció, i en algun cas, de l'insult cap a la feina feta i cap a les persones que han estat al capdavant treballant dia a dia, sense pausa, pel poble. Estigueu molt orgullosos de la feina feta perquè heu donat vida al poble. Ara Cassà és un poble viu!

Comenta aquest article