L'AUXILIAR FORESTAL DEL CARRER INDÚSTRIA

Josep  Repartidor

Visc a Cassà i utilitzo una furgoneta per treballar. Diàriament circulo pel carrer de la Indústria i quasi bé, dia per altre, trobo un R5 vermell aparcat que m’impedeix el pas. M’he discutit vàries vegades amb el propietari, (i tinc constància de que altres repartidors també), i és impossible entrar en raó. Però les últimes enganxades han estat delirants totals.

El senyor del cotxe em va dir que té carta blanca per aparcar on vulgui, que els municipals ja estan al cas, i em va ensenyar uns adhesius de “Forestals Aux” que s’ha enganxat per tot el cotxe. Em vaig quedar de pasta de moniato. I avui ja ha sigut el “no va más”: ha col•locat una sirena taronja al sostre del cotxe. Això és normal?.

Aquesta persona té prou facultats com per conduir un vehicle?... o potser jo estic equivocat i és totalment correcte i legal que aquest senyor tingui carta blanca per aparcar on vulgui. Mai se sap.

Comentaris

Cassanenca Cassa de la selva
2.

Mira noi després et fotaran la multa per aparcar sobre el camí escolar un dia de festa per anar a buscar una persona gran a casa seva i encara et diran que es la normativa. Si dius que en tant de temps no li han dit res ja em crec que té carta blanca. Ara que aixo ho trobo indignadissim!! Paciencia!

Policia de Palamós Palamós
1.

on es compra aquest adhesiu? es vàlid per tothom?
this is Cassà
Visca l'univers!!

Comenta aquest article