Elogi a un bon metge

Josep Bosch Mercader 
(Dedicat al Dr. Ruscalleda, amb molt d’afecte)

Tu, doctor, a casa venies
quan el fill no estava bé.
Amb el teu saber entenies
el mal i el que calia fer.

Si un xarop o una aspirina,
aigua del Carme o un dia al llit.
Tenies un bon ull, deia la gent: ho endevina!
Un cop vista la llengua i escoltat el pit.

Nostres pares hi confiaren:
el teu consell era prudent.
Amb por a voltes t’esperàvem
no tingués el noi un mal dolent...

ja són molts anys que vius al poble,
tots et coneixen i et fan adéu,
et saben bon doctor i noble,
tots els elogis us mereixeu.


Comentaris

Manel Cassà de la Selva
9.

alex, no n'hi ha prou amb dos pavellons a Cassà!

Bola de neu
8.

Analitzar i utilitzar políticament els resultats d’aquesta enquesta seria completament demagògic, ja que la utilització d’internet per part dels joves és infinitament superior a la del total de la població, i esteu comparant una opció que només és útil per als joves amb una que ho és per a tothom (bé, això d’útil seria una altra qüestió per fer-hi enquestes, sobretot si es fa com a la carretera Marina).

ALEX Cassà de la Selva
7.

QUE NO EN TENIM PROU AMB DOS PABELLONS A CASSÀ? LES VORERES FAN PENA LES PERSONES QUE TENIM CRIATURES ENS LES VEIEM NEGRES PER CIRCULAR AMB ELS COTXETS.NO TENIM EDIFICIS MUNICIPALS QUE AGRADIN A CERTS MEMBRES DEL TRIPARTIT,SERA LA SONORITAT?POTSER CONSTRUINT UNA COPIA DEL LICEU ESTARAN MÉS CONTENTS?CREC QUE EL PREU PER OCUPAR L'ALCALDIA ES MASSÀ ALT.UN CASSANENC DESCONTENT.

Aldric Cassà de la Selva
6.

Ja començaria a ser hora que a Cassà es fessin polítiques pensades per als joves. Fixeu-vos en Celrà, quin centre cívic més impressionant que tenen, o en d'altres pobles més petits que el nostre, en què hi ha locals socials per als joves i les entitats. I si els jubilats tenen el seu espai pagat per l'Ajuntament des de fa més de vint anys (cosa que em sembla perfecte), perquè no es pot fer un local on els joves puguin desenvolupar les seves inquietuds? Crec que la carretera provincial es pot fer esperar. Salut!

Isabet
5.

Sincerament... perquè converteixin la carretera provincial com la marina, no cal pas que hi facin res... ja esta bé com esta...

Comenta aquest article