Al bon amic Josep M. Olivé

Josep Ruscalleda i Sabater 
Amic Josep: t’agraeixo sincerament les teves paraules de l’últim número de Llumiguia tot i que considero que t’has passat una mica amb els elogis insistents i immerescuts que em dediques amb motiu de la presentació del llibre de les meves vivències. No dubto de la teva bona fe, però, francament, m’he sentit una mica torbat, incòmode i sobrevalorat, ja que sóc un home humil i sense cap pretensió. Només he procurat complir amb les meves obligacions, posant-hi, això sí, els meus coneixements i la meva estimació cap els meus pacients, com els meus companys de professió, amb èxits i fracassos com qualsevol ésser humà.
El meu avi Salvi Ruscalleda sí que es va distingir en la seva professió, cridat en consulta per molts metges de la comarca. No fa gaires anys vaig llegir un article del Diari de Girona que parlava d’ell com a Prohom del segle XIX.
Referent a les plantes remeieres, molta gent i sobretot la gent del camp, en sabien molt més que no pas jo i en feien molt ús. Fins i tot vaig conèixer una persona que tenia tanta fe en els banys de farratge, que l’anomenaven Dr. Farratge.
Espero no haver-te molestat amb aquesta rèplica i et saludo molt cordialment.
El teu amic


Comentaris

alicia Cassà de la Selva
3.

Jo també compro al poble, pero de vegades t'obliguen a anar fora. Per exemple, vaig anar a comprar unes mitges gruixudes (leotardos) de color blanc per nena i no en vaig trobar enlloc.
I allà on en venien, tenien els típics colors que ningú agafa. Així que cap a Girona.

dolors ribas Cassà de la Selva
2.

yo penso igual que la anna tot el que es trobi a cassa sa de comprar a cassa sa de dona vida al poble

Anna Cassà de la Selva
1.

jo crec que si comprem a cassà es dona vida al poble. i aixo es bo. A part el tracte que et donen els comerciants es molt diferent que en una botiga de girona.
COMERÇ A CASSÀ!

Comenta aquest article