YES, I WALK ALONE AGAIN (Sí, torno a caminar sol)

RC comercial

Tothom sap que l'agost i el setembre és època tornar a començar després de les vacances. Qui més qui menys s'ho agafa amb certa il•lusió.Aquest any , i pensareu que sóc un ilús, pensava que les coses serien diferents.

Les instal•lacions del club fan basarda , hem de entrenar 60 persones a l'hora, als vestuaris hi ha molta vida microscòpica , però sé que no hi ha diners i em conformo.

Em conformo perquè des de tot arreu m'han dit que m'ajudaran que no ens ho haurem de fer sols, que tenim el suport de tothom per fer feina. Diners no però feina , la que sigui.

Però com ens passa als il·lusus... la paret de la realitat se'ns mostra. Primer partit de 2a Regional. Diumenge a les 19h. L'ajuntament i el departament d'instal•lacions en tenien constància... doncs bé... tot tancat.

No sé de qui és culpa, de l'Ajuntament,dels conserges o de la mala maror que hi ha entre ells. Com sempre paguem justos per pecadors.

Vam haver de forçar una porta per poder jugar el partit. Així es va.

Primer entrenament dels petits del poble. Tothom avisat, cartes els pares, 70 nens esperant el primer entrenament... tot tancat. S'avisen... A sí? era avui? ara vinc... 30 minuts.

I torno a repetir que no sé de qui és culpa només séque un altre any no podrem cantar la cançó tan futbolista de "Don't Walk alone" i que tornarem a caminar sols i ja són masses anys i algun dia vindran les lamentacions.

Comentaris

berta Cassà de la Selva
2.

Crec que encara que l'ajuntament hagi tret les hores extres, cosa que em sembla bé, els conserges han de fer la seva feina, o sigui en aquest cas no em sembla culpable l'ajuntament.

del Cassà de la Selva
1.

Està clar que l'Ajuntament vol retallar les hores extres del personal de la brigada. Però els serveis mínims bé s'haurien d'atendre, no?

Comenta aquest article