-DONS NO!. NO ÉS CAP BROMA-

Francesc Martín Font Delineant
Em sento una mica decebut, esperava una mica més d'implicació en general. En primer lloc coneixent la difusió en el nostre poble de les informacions queapareixen en el Cassadigital.cat esperava algun comentari o alguna respostapública al meu escrit.

A vegades sóc una mica ingenu i no sé veure les limitacions o els interessos en les persones que fan que no vulguin o no espuguin implicar en alguns temes.
El mateix m'ha passat amb els responsables dela regidoria d'esports del nostre Ajuntament que em consta que al menys und'ells té informació de primera mà d'aquest tema. Pot ser sóc una mica exagerat demanant l'intervenció dels regidors però em sento tant impotent.

Tinc lacertesa que aquesta situació com altres que s'han pogut presentar en el nostreclub la millor manera de resoldre-les, pels responsables, és esperar que passi el temps i que tots ens en oblidem. És cert que hem arribat a una situació límit i ara ja no hi ha nens per poder fer un equip de cadets però segur que algú te alguna responsabilitat en això.

Avui dissabte 13 de setembre ja hem jugat el primer partit de lliga i hem empatat, ja tenim 1 punt, ja hem pogut comprovar que la mentalitat de l'equip és d'un equip de categoria juvenil, com és normal, encara que mig equip sigui de cadets. Crec que una de les explicacions del funcionament del futbol base de Cassà la podríem trobar en un del comentaris al meu anterior escrit signat per rc on parla de la "fuga" dels jugadors bons a altres equips, ja nomes parlant dels dos últims anys que com deia hem passat de poder fer dos equips de nens de la mateixa categoria a no poder fer-ne ni un, els bons s'han fugat a altres equips i els "no bons" ja ens hem cuidat de fer-los plegar.

Segurament que l'objectiu del nostre club es aconseguir equips de jugadors bons per tenir els equips en les màximes categories, potser el que caldrà fer amb els jugadors "no bons" serà portar-los a jugar en algun club d'algun poblet petit del Empordà, si els volen (per exemple).

També deu ser bo per els jugadors bons jugar amb categories superiors, abans que jugar amb un equip amb jugadors no bons de la seva categoria. També crec que la prioritat de les categories queda demostrada amb estratègies com la que s'ha fet en la inscripció dels equips de juvenils que ,en principi, el dels jugadors més grans s'ha inscrit com l'equip B i el dels juvenils+cadets com equip A,això que en principi no sembla una cosa gaire honorable, era explicat a les grades del camp per un dels responsables tècnics del club, nomes hem d'esperar que la resta d'equips no pensin el mateix i ens fotin enlaire l'estratègia.

Segurament que això es per evitar una competició com la del any passat dels juvenils A amb el Palamós A que va suposar el no poder pujar una categoria els Juvenils. Jo no sé a vosaltres pro a mi aquestes coses em fan vergonya. Potser una manera d'evitar aquesta competitivitat en el futbol base la podríem evitar, si és que interessa, deixant que els membres de la junta responsables del futbol base no siguin els pares de jugadors bons exclusivament, d'aquesta manera podrien controlar millor als responsables tècnics del club, si es deixen.

Per cert si no ho tinc mal entès els responsables tècnics cobren per fer aquesta feina, potser tenim dret a demanar-los que facin millor la seva feina.
Segurament que tot aquest escrit es la conseqüència de no tenir un fill que sigui un "jugador bo" i el que haig de fer es buscar-li un altre esport o un altre club i no molestar tant, però m'ha semblat que abans de fer això calia explicar una mica les sensacions que em produeix el nostre club, tot i això si el meu fill no vol marxar la meva intenció és que continuï al club, si no el fan fora.

Referent a l'econòmic que va sortir en els comentaris de l'anterior carta, voldria dir que per mi és un orgull tenir un equip que porta el nom de Cassà a la 3ª divisió, i millor a 1ª, sempre que això no perjudiqui el bon funcionament del futbol base i els joves del poble que volen jugar a futbol. Nomes un últim comentari si amb el primer equip a 3ª divisió (dels millors de la província) els jugador bons es "fugan",algú no esta fen les coses ben fetes.

Salut


Francesc

Comentaris

Francesc Cassà de la Selva
7.

Gràcies Present nou vingut tal com assegures en el teu comentari no li he preguntat al meu fill que en pensa, fins avui, i he quedat sorprès, el meu fill li encantaria jugar a bitlles! tot aquest temps ha estat jugant a futbol per culpa de un trauma de la meva infantesa, de voler ser un crac del futbol

Gràcies per donar una mica de comunicació a la meva família. Amb diàleg la convivència serà més fàcil.Et desitjo que amb el temps puguis mantenir aquesta bona opinió del nostre club i no et trobis amb la situació en que estem nosaltres.Per cert del teu pseudònim es podria interpretar que la gent com jo, per sort, som el passat del clubSort, salut i visca! el Cassà.Francesc.

bola de neu Cassà de la Selva
6.

Em vaig passar. No volia ofendre a ningú i em vull disculpar.
De totes maneres, si que crec que la junta s’oblida dels grups que no hi juguen el seus fills.

Present Cassà de la Selva
5.

Hola, soc nou vingut al club, i ja fa dies que volia escriure i avui me decidit.

És el primer any que porto el nen aquí, degut a un canvi de domicili ara sóc veí de Cassà.

Vinc d'altres clubs, d'una altre ciutat. I haig de dir que no es pot comparar.

Jo crec que ens queixem de vici. Els entrenadors, l'organització, el model, els resultats són un mirall per tots els clubs de la província. I ho se de bona fe perquè abans de portar el meu nen a jugar em vaig informar.

Se que quan un club gran els hi falten jugadors el primer que fan és mirar a Cassà , allà sempre hi ha algu, diuen. M'agrada que facin els equips per nivells, així segur que si el meu nen és bo o dolent tindrà la seguretat de què jugarà molts minuts a futbol, i tan me fa l'equip que jugui, mentre jugui.

És cert que no fan equip de Cadets , però com a tants altres pobles, pobles de 30.000 habitants amb problemes per fer-ne un.

El què potser no podem pretendre és tenir un club a mida del nostre fill, a tots ens agradaria que l'equip del meu fill fossin 16 , que fos sempre titular , que li passessin sempre la pilota... però el futbol és un joc d'equip. Apart m'agrderia mostrar el meu suport a la gent , als pares que perden diners i temps procuren com diu el comentari anterior que el meu fill no li falti de res.

I ja per acabar, aquesta gent que és queixa... li has preguntat al teu fill que en pensa? segurament que no. Aquest és el problema del futbol d'avui en dia, parlem en nom de qui no dabem.

COL.LABORADOR Cassà de la Selva
4.

Bones a tots.

Més que res, felicitar a l'anònim "bola de neu" per la seva valuosa i ben ponderada col.laboració.

Com a part implicada com a soci de la UD Cassà i pare de jugador, agraïr-li en nom propi i de molts d'altres la seva intel.ligent, perspicaç i ben ponderada aportació.

Si l'ha feta amb ànim d'ofendre, no ha tingut éxit, ja que per a poder ofendre s'ha de ser conscient, coneixedor i posseïdor d'un cert nivell d'inteligència, que suposo existent però no demostrada. Si l'ha feta amb altre intenció, només la deu saber ell mateix, ja que les opinions mal fonamentades porten a demostrar ignorància i mala educació.

Vull entendre que parlant la gent s'entén, però n'hi ha que només saben cridar, i quan s'adonen que no tenen raó, si és que arriben a adonar-se'n, en lloc de reconéixer-ho, comencen a tirar coces...

De tota manera, el meu més sincer agraïment a una demostració de saviesa i coneixement com aquesta. És així com les coses es fan i es tiren endavant.

Per molts anys pugui Vè. fer comentaris com el seu, bola de neu, ja que l'anonimat i la ignorància ho permenten. Són efectes colaterals de la democràcia...

Salut a la resta!NOTA: Potser aquest comentari és una pèrdua de temps,..., però serveixi de reconeixement atots els que desinteressament col.laboreu i feu coses tant pel futbol com a per a qualsevol altre causa, que no per diferent és menys honorable. I aixó de l'honor, del seny i similars, n'hi ha que mai entendran què és, i per tant menys en tindran.

totodite Cassà de la Selva
3.

uyyyyy, que costa poc criticar!!!si fas blanc perquè és blanc, si es negre per que es negre, menys criticar i més colaboració e implicació.

"Aquests" que dius tú bola de neu que s´han posat a la junta estan perdent hores perquè segurament el teu fill estigui el màxim de ben atés posible.Jo l´ únic que vull del meu fill es que s´ho passi be i si pot ser que n´aprengui. Sóc conscient de que jugar al Barça es molt difícil (només recordo un cas d´ un noi de Llagostera que hi ha jugat) per tant nosaltres no fen volar coloms.Segurament ens equivoquem en moltes coses però es fa amb esforç i voluntat. Si consideres que s´espatlla i tens idees brillants, la porta de l´oficina està oberta cada dia per atendre a la gent (socis i no socis). I si tan malament es fa, l´any vinent et presentes i ensenyes com es porta una societat esportiva que no ho dubto deus ser la persona adequada!..

Comenta aquest article