No trobeu que hi ha molt poca cobertura de mòbil en molts indrets de Cassà?

Pere Ferrer Mascort Professor de secundària

Ja fa anys, vam tenir un intercanvi d’opinions entre els regidors sobre si era preferible tenir molta cobertura de telèfons mòbils o poca.
Ningú no podia afirmar ni desmentir amb absoluta certesa si les ones serien perjudicials o no per a la salut.
Aleshores no vàrem arribar a cap conclusió.
Només vam acordar que calia que totes les operadores utilitzessin antenes (no sé si és el nom correcte) allunyades dels habitatges per donar cobertura al poble, i que fossin compartides per les diferents companyies.

 Em vaig desvincular de l’Ajuntament i no he anat seguint quines decisions s’han pres al respecte, però és indubtable que Cassà segueix tenint molts punts foscos de cobertura per part de totes les operadores.

No sé si això representa un benefici per a la nostra salut o no, però en tot cas les ones que ens estalviem a Cassà les patim en la majoria dels pobles i ciutats que visitem, o on treballem, els que ho fem fora.

Tant de bo que algú pogués demostrar que els cassanencs gaudim (o gaudirem) de millor salut que els ciutadans dels altres pobles, però no crec que sigui possible.

El que sí que sé segur és que em molesta no estar localitzable quan crec estar-hi, que se’m talli la conversa quan vaig caminant pel carrer, o haver de sortir a fora de casa a parlar perquè dins no hi ha cobertura.

Crec que seria bo que els ciutadans obríssim un debat sobre què preferim al respecte, i que els regidors, que al cap i a la fi són qui té legitimitat per opinar i decidir pels ciutadans, també s’ho plantegessin.

Cas que s’arribés a la conclusió que cal millorar la cobertura, desconec quina seria la solució tècnica a emprar; deixem-ho per als especialistes.

Però sí que crec que és bo que s’obri el debat.
Moltes gràcies.
Pere Ferrer i Mascort

Comentaris

ShaarK Cassà de la Selva
4.

un tall de l carratera marina amb MOvistar tampoc, i nestic una mica cansa que cada cop que vulgui trucar haig de surtir a fora i travessar la carretera. a l'hivern m'emprenya encara més.

Gemma Cassà de la Selva
3.

La zona de la Rambla, C/Esport, Cases Barates i Marina (que jo conegui) la cobertura tant amb una companyia com amb altra és bastant penosa, com diu en Pere, has d'anar voltant i dir...em sents ara?? em senta ara??
I com sempre, quan més urgència tens, sense cobertura!!

Gerard Cassà de la Selva
2.

ritxie quina companyia parles? la de Llebres és de vodafone. A davant de la Brasa Grillada crec que hi ha la de telefonica

ritxie Cassà de la Selva
1.

Hauríem de fer entre tots un mapa de cobertures -i no- dels mòbils a Cassà. A la Rambla 11 de setembre hi ha una botiga que a dintre no funciona i si vas al carrer sí.
Però amb l'antena que hi ha a Llebrers no en fan prou? o és que ja l'han treta?

Comenta aquest article