A cop de denúncia

Vicens Ciutadà
Hi havia una vegada un país on les coses funcionaven al revés: qui sabia fer les coses no se l’escoltava, qui prenia les decisions no li feia cas, i qui en rebia les conseqüències, si no hi estava d’acord, ho havia de denunciar. M’explico. A l’encreuament del carrer Ardenya amb el carrer del Portal sempre hi han hagut problemes de gent que aparca malament. S’ha pintat el terra i s’han posat pilones al carrer del Portal, però encara persisteix algun incívic que aparca el cotxe de tant en tant just al xamfrà. Pel carrer Ardenya circula molt de trànsit i, quan hi ha algun cotxe aparcat en aquesta cruïlla, és un vertader perill, ja que es converteix en una cantonada cega. Ho vaig comentar un dia amb el personal de la brigada municipal que estava fent reformes per allà i la seva resposta va ser que ells ja fa temps que ho diuen, que cal una pilona al xamfrà, però que ningú els fa cas. Que el millor que puc fer és denunciar la situació, ja que ells no hi poden fer res. Jo afegiria que, a més a més de la pilona, hi caldria un mirall i així tindríem un punt negre menys dins el poble. En fi, crec que és molt trist que en aquest país no s’escoltin els criteris dels tècnics. Només funciona la denúncia i les prospeccions de vot. Per cert, aprofito per recomanar que s’hauria d’actuar de la mateixa forma pels voltants d’algunes fleques de Cassà. És molt temptador deixar el cotxe mal aparcat davant la porta amb l’excusa que són dos minuts. El resultat és que circular després en cotxe és una gimcana i fer-ho a peu un perill.

Comentaris

L'autor Cassà de la Selva
4.

Sigui com sigui, per fi han posat les pilones a la cruilla. Gràcies Ajuntament i brigada. Llàstima que tot hi així encara hi he vist algun cotxe aparcat amb els quatre intermitents.

Anònim Cassà de la Selva
3.

A trravès de la web de l'ajuntament, ho dubto,he fet dos escrits i encara espero resposta.

Jòlia Cassà de la Selva
2.

Crec que s'ha de denunciar sempre o enviar a l'Ajuntament, sigui mitjançant la seva web sigui amb una visita en persona,una reclamació. Encara que no ho sembli, acaben fent cas.

Anònim Cassà de la Selva
1.

Tens raò,ningú fa res. Vaig dir als municipals que tenien que vigilar més amb el tema dels excrements a la vorera de l'escola i la Llar d'infants, que no s'hi pot pasar i la seva resposta va ser, que havia de fer una instància a l'ajuntament.
Perdoneu-me,jo no!!
Són ells que han de vigilar-ho,que de fet ja ho saben.
No varen dir que sancionarien?
Haurien de publicar en el Llumiguia al costat dels accidents, les multes que s'han posat per aquest tema.
Igualment que tampoc deuen fer-hi res amb els nens que van deslligats al seient del coche,que a la sortida dels centres se'n veuen bastants, si sancionessin no s'en veurien.
I per acabar, el tema de conduir begut,perquè els municipals no es posen a les portes dels bars? I al que vegin agafar el cotxe fer-lo bufar i multa. Es clar,necessiten el permís de l'ajuntament per poder actuar.

Comenta aquest article