Precupacio

Anna Maria Pages JubiladaLes pilones de les Barraquetes fa temps que no funcionan, ja una senyal al carrer Industria que diu els horaris que no poden passar cotxes, por passan igual¿jo pregunto si iha un accident que passara qui tindra culpa ho rao?, espero una resposta MOLTES GRACIES

Comentaris

josepmaría Cassà de la Selva
1.

Recordo un dia que vaig ensopagar amb una d´aquestes pilones i vaig anar a parar tres metres més enllà. Que burro!, vaig pensar. Però en tornar de la Coma vaig veure que les pilones pujaven i baixaven soles.No tan burro!, vaig pensar aquesta vegada. En aquell moment un policia municipal venía del Passeig, el vaig cridar i li vaig fer veure el que passava. Vaig dir-li que algú podría pendre mal i la seva resposta textual va ser: "Tindría que anar a l´Ajuntament i emplenar una instància" Em vaig posar a riure amb força al temps que l´avisava de que si algú es feia mal el que emplenaría sería una denuncia contra ell per no haver-ho solucionat. D´aixó ja fa temps, molt temps.
La solució penso que passa per els passejos de la policia a peu, no amb cotxe, i sobretot amb ganes de arreclar les coses elementals al instant.

Comenta aquest article