Referèndum per la independència a Cassà

Anna Dalmau Mallorquí Estudiant-doctorantCom tothom ja sap, diumenge passat es va portar a terme a Arenys de Munt un referèndum sobre la independència de Catalunya. Aprofitant tot el rebombori que aquest fet ha comportat i com a mesura de pressió a aquests partits polítics que tenim que mai es mullen per res, estaria bé que sorgís a Cassà una entitat popular que impulsés un referèndum idèntic al nostre poble. Crec que és el moment que el poble es manifesti, ja que no ho fan els polítics per nosaltres.

Comentaris

Cassanenca Cassà de la Selva
15.

Hi estic totalment d'acord, jo aniria a votar SÍ!!

Josep Ferrer Cassà de la Selva
13.

Enhorabona Anna per la teva proposta. Vaig ser diumenge a Arenys i vaig tornar amb moltes ganes que a Cassà es celebri aquesta consulta. De la meva experiència al poble del Maresme hi ha una conclusió clara: l´èxit de la convocatòria va ser conseqüència d´haver estat impulsada per diversos grups polítics i moltes entitats del poble.Haguéssiu vist quantes banderes catalanes i estelades hi havia als balcons de les cases!. Es notava tant que la iniciativa no era només d´una minoria de militants...Es necessari que ho tirem endavant aquí i que ho fem ben units, amb independència dels colors polítics de cadascú. També proposo que l´ajuntament convoqui les entitats per començar a preparar-ho.

Si a la Independència Cassà de la Selva
12.

Per ser una locomotora econòmica hem de sortir de l'estat español. Ells si que ens estan ofegant!! Si a España tenen menys impostos, no han de pagar els 150e dels Pc, en part és gràcies els recursos d'aquí a Catalunya!! I per tant hem de sortir d'españa! I no el revés. Com més temps hi som més malament estarem!!

E. Cassà de la Selva
11.

Estic bastant dacord amb el "Laky Luk".

Però si fins hi tot el propi Montilla ho va dir ahir a Madrid " no n´enganxa ni una i aquesta la va dir prou bé" com més Pedres al camí posi l´Estat amb Catalunya més reaccions d´aquest tipus hi haurà, perquè sempre s´han alimentat els extrems ERC sense un PP no és ningú i al contrari i ara encara ha trobat una competència Reagrupament. PSC o PSOE (és el mateix) són iguals que el PP però ens les "foten" amb el seu somriure que encara sembla que ens faci gràcia i Iniciativa que no saben encara què volen ser de grans i ja estem acabant al segle XXI, CIU és el partit que encara sap tocar de peus a terra i defensant tímidament l’independència sap que queden anys de lluita amb Madrid.
Segurament a Cassà davant un referèndum d’autodeterminació guanyaria el SÍ però no ens deixem enganyar avui Catalunya pateix una crisi Econòmica, una crisi de valors, i una crisi d´identitat i compte amb la llengua que cada vegada n´hi ha menys de Catalanoparlants hem mirar endavant i no només ser la Locomotora dins l´Estat fins el dia que en sortim, si no de tornar a ser l’eina d’impuls cap a un país normal a Europa.

L´INDEPENDÈNCIA l´hem de REIVINDICAR de TANT en TANT i TREBALLAR-HI CADA DIA.

Comenta aquest article