Carrer germà Agustí. Perill.

josep maria marti arderiu cap d´operacions
Ja fa temps que venint de Caldes, en entrar a Cassà, veiem cartells que reclamen voreres i altres serveis en el tram que no n´hi ha. L´ajuntament hauria de donar-hi prioritat, ja que representa un perill real pels conductors i, sobretot, pels vianants que, cada vegada en major nombre, entren al poble per aquest indret. Deixem de banda qui penja i qui despenja els cartells. No hi entrem ara. El que sí que és veritat és que els veïns tenen dret a tenir els mateixos serveis que la resta de cassanencs.

Comentaris

SCM Cassà de la Selva
1.

També els qui venen de la vila ho tenen ben pelut. Ja són prou estretes les voravies pel "transit" peatonal que genera el col·legi
perquè a més a més hi es trobin un amb pal d'eletricitat ben erecte al bell mig obligant a baixar tant si es vol com si no.Porta dos anys o més semblava que seria provisional i es podia ser indulgent. Ara ja no.El pobre és una víctima més de la crisi,qui ho diria!
Ho sabeu prou. Els nois s'hi pensen molt abans de baixar i travessar el carrer pausadament tot mirant que no vingui cap vehicle, cotxe o moto, ben sovint tan esverat com ells i, en aquest cas, irresposable total.
Proposo una solució. Fem un mini concurs de "aizkolaris" i en dos minuts serà fora. Us puc assegurar que hi ha moltes més solucions i potser un mica més assenyades. N'aplicaran alguna? Estarem atents

Comenta aquest article