De bon rotllo, eh?

josep maría marti arderiu cap d´operacions

La setmana passada vaig escriure dues cartes per ser publicades en aquesta secció. Per evitar males interpretacions, vaig demanar (en el camp d´observacions, tal i com s´indicava) que en la signatura de les cartes i figurés solament "josepmaría" i no el nom i cognoms complerts. Per un error no va ser així i es varen publicar signades amb el nom i els cognoms.

Dic que era per evitar males interpretacions i dic també que ja n´hi ha hagut. Algunes persones de manera individual, i també algún grup de persones, han volgut veure en aquestes dues cartes un enfrontament entre l´alcalde i jo. Res més lluny de la realitat.

En Carles Casanova, el meu cunyat, és una persona marevellosa que m´estimo amb deliri. A més, en Carles, treballa d´alcalde de Cassà. És la seva feina i la seva vocació és la de servei total a les persones del nostre poble. Personalment puc assegurar que Cassà no ha tingut i, probablement, no tindrà un alcalde MÉS bona persona que ell, igual potser si, però més segur que no.

Com és normal, però, en Carles i jo podem pensar diferent en lo referent a segons quines coses i, com he fet sempre i seguiré fent, quan hi ha alguna cosa que no m´agrada la dic i punt. Les meves reflexions no van dirigides només al grup que ara governa a l´ajuntament, sinò a tots i a cada un dels grups que en formen part, siguin qui governen o estiguin a la oposició.

El tema del carrer Germà Agustí en el tram de la carretera de Caldes no és d´ara, fa molt temps que aquets veïns reclamen serveis i avisen dels perills.

El de la caravana d´en Ramiro, per exemple, l´havía parlat jo prersonalment amb en Toni Baulida al seu despatx d´alcalde fà també molt temps. Tenim tendència a donar prioritat a temes massa ambiciosos, pensan que això és el que volen els cassanencs i deixem aparcats temes que semblen menors però que per a mi son tan o més importants i estic segur que si preguntessin a tots els convilatans també hi donarien més importància: benestar social per a tothom, seguiment especial de les necessitats de la gent gran, funcions de la policía municipal (tema fins ara intocable per a tots els grups), neteja de carrers i seguiment dels contenidors (soterrats o no), tanatori municipal (cada vegada que vaig a donar el condol i veig la sala de vetlla em ve mareig), etc. etc.

Quan el tripartit va tirar endavant la moció de censura havía de saber perfectament quines eren les prioritats en els temes pendents, assumibles inmediatament, i jo estic decebut del poder de reacció que hi ha hagut.

De totes maneres, i perquè quedi clar, si algú encara no li té, d´aquí a no se sap quants anys, quan en Carles ja no sigui alcalde i torni a exercir de mestre, continuarà siguent el meu cunyat estimat (un dels que tinc) i ens haurem reunit un mun de vegades a can Joan i la Conxa (els seus pares i sogres meus) a menjar un arroç que quasi segur haurà fet en Carles mateix i que, com sempre, estarà al seu punt i serà boníssim.

Comentaris

abc Cassà de la Selva
3.

No m'agrada d'alcalde, però fa cara de fer bo l'arròs.

Albert Cassà de la Selva
2.

Hola Josep Maria. A mi em van fer el mateix amb una carta que vaig publicar fa uns mesos. Vaig posar que no publiquessin el meu nom complert... i "patapam" publiquen la carta amb noms i cognoms. Potser haurien de llegir una mica més bé.
Cassà Digital diu "- Si es vol publicar amb pseudònim, cal indicar-ho al camp d’observacions, però cal remetre el nom i el cognom real a cassadigital.cat "
QUE HEM FER MALAMENT NOSALTRES?
Pensava que el meu era un cas aïllat, però ja veig que no.

lacasadelabomba.blogspot.com Cassà de la Selva
1.

Jo no sé si m'en fiaria mai més del arròs d'en Carles...

Comenta aquest article