CCOO denuncia que Inecsa no té diners per servir comandes ni per pagar els sous

 

Així estan les coses....
El sindicat CCOO ha denunciat la falta de previsió i planificació de la direcció de l'empresa Inecsa de Cassà i reclama als propietaris una aportació de capital per poder comprar matèries primeres per reiniciar la producció, servir les comandes que estan arribant i pagar els salaris d'octubre de la vuitantena d'empleats de la plantilla.


En una reunió celebrada la setmana passada entre el comitè d'empresa i la direcció, aquesta va comunicar que té comandes de clients, però que no es poden cobrir per la falta de finançament, que li impedeix comprar la matèria primera. Així mateix, no va garantir quela plantilla pogués cobrar el sou d'aquest mes.
Així doncs, ha donat un permís de quinze dies retribuïts a tots els treballadors perquè no té feina per donar-los. Inecsa, que es dedica a la fabricació de components per a la il·luminació, està enmig d'un procés de concurs de creditors i en espera que es nomeni un administrador concursal que agafi la gestió de l'empresa.
Això també bloqueja la negociació d'un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que va presentar setmanes abans a través del qual pretenia acomiadar 41 empleats. El portaveu de la federació d'indústria de CCOO, Antoni Serra, va afirmar que «és indignant la falta de planificació de la direcció», ja que assegura que aquesta situació és podia haver previst. «Ara hi ha molt malestar a la plantilla», va afirmar.


Comentaris

lacasadelabomba.blogspot.com Cassà de la Selva
6.

De què anava aquesta carta? Potser de mi? potser de tú?

Aquesta carta tractava d'una tragèdia per Cassà. L'Inecsa, que té seriosos problemes. I això està per sobre del teu desaparagut cervellet.
Tens alguna cosa a dir sobre l'assumpte que ens pugui enriquir?

Et suggereixo la viquipèdia (molt adient per nens i nenes) i les cerques sobre; crisi econòmica, atur, embargaments, problemes socials...
Així et comences a familiaritzar amb els verdaders problemes, millores la comprensió lectora i amb sort et retrobes amb el desaparegut.
Berta Cassà de la Selva
5.


Com que encara no m'he trobat el cervellet, només tinc una pregunta a fer-te en quin moment he fet servir alguna desqualificació personal?
Abans de demanar que no s'utilitzin desqualificacions personals revisar els teus escrits.

lacasadelabomba.blogspot.com Cassà de la Selva
4.

Estimada Berta,

Podeu estar o no d'acord amb la meva aportació, m'ès indiferent.
Però estaria bé que per variar una mica, aportessiu algun argument amb el cervellet (si us el trobeu) i us deixessiu de desqualificacions personals sense cap relació amb el tema a tractar.

Molt agraït per el seu amor i espero haver trobat un idioma prou entenedor per vós.

Berta Cassà de la Selva
3.

Com sempre el xicot de la casadelabomba sap i coneix...

ABCD Cassà de la Selva
2.

Això sí que és un problema greu, i no els resultats de futbol (que ja porten 32 comentaris),

Comenta aquest article