EL DIA 13 DE DESEMBRE, VOTA!

GLÒRIA LLOVERAS .
El dia 13 de desembre, al Centre Recreatiu de la nostra Vila, tota les persones que estiguin empadronades a Cassà i a partir del 16 anys, podran votar amb la finalitat de donar lliurament la seva opinió, respecte a si volen que la nació catalana sigui independent o no.

Aquest mateix dia, més de 130 municipis de Catalunya, faran la mateixa consulta. Aquesta consulta, que és perfectament legal, ens dóna el dret democràtic de decidir, de donar la nostra opinió... aquest és un dret universal, al que no hem de renunciar. Animo a tothom a què participi en aquesta consulta i espero sincerament, que sigui un èxit de participació

Comentaris

Josep Maria Cassà de la Selva
1.

A veure Glòria, tinc uns quants dubtes sobre aquesta consulta. Segons tú, que s´en podrà extreure del resultat de la mateixa?. El fet de que puguin votar les persones de 16 i 17 anys, no creus que desvirtua el resultat?. No penses, igual que jo, que les persones que estan contra la independencia de Catalunya no hi donen cap importància a la consulta i, per tant, no iran a votar? I no creus que el fet de que "la gent del no" no vagi a votar també desvirtuarà el resultat?.
Espero les teves respostes. A veure si em pots vendre l´article. Gràcies.

Comenta aquest article