BIOMASSA SÍ, BIOMASSA NO

josepmaría martí arderiu cap d´operacions

Ahir, al recollir la correspondencia que hi havía a la bústia, vaig tenir una agradable sorpresa.
L´empresa que que està al davant del projecte de la ja famosa planta de biomassa ha repartit informació sobre que vol fer i, sobretot, sobre les característiques principals del que vol fer a Cassà.

Lògicament es tracta de una de les dues versions, en aquest cas la "B" ja que la "A", que si oposa, ja la coneixem des de la plataforma anti-planta.
Ara, penso, falta la "C" que seria la que, promoguda per l´Ajuntament, donarí als cassanencs la seguretat de que, es faci el que es faci, es farà be.
Em refereixo a una versió neutral, objectiva, tècnica, per part de persones qualificades a les que tots els cassanencs interessats puguin preguntar, fer arribar els seus dubtes, etc.
Aquesta jornada o jornades, s´haurien de fer el mes aviat possible ja que, com mes s´allargui la situació mes enemistats es crearan entre cassanencs a favor del "sí" o del "no".

Pensem que encara hi ha gent que no es parla en motiu de la línia d´alta tensió.

En aquella ocasió van haver-hi situacions lamentables que ara s´haurien d´evitar. Ajuntament, tenim el fil a l´agulla?

Comentaris

Santi Cassà de la Selva
4.

...jo estic d'acord amb la Glòria, penso que hi haurien d'estar les tres parts representades, els que hi estan a favor, els que hi estan en contra i l'ajuntament.

A més, penso que s'hauria de fer en algún a on hi pogués assistir un bon nombre de gent i al mateix temps transmetre-ho per la ràdio local.

josepmaría Cassà de la Selva
3.

Alicia tothom està en contra del que perjudica la salut, per això la informació es importantíssima en un tema com aquest. Com més informats estiguem més forts ens podrem fer en la nostra opinió.

Alicia Cassà de la Selva
2.

Jo estic en contra de tot el que perjudiqui la nostra SALUT.

Glòria Roca Cassà de la Selva
1.


Totalment d' acord; i a més també crec que davant situacions com aquestes
seria molt interessant afrontar la situació de cares i fer una taula rodona
a on cada postura pogués exposar a la gent de Cassà la seva postura i aquells
arguments que la fan valer. Crec que hem de començar a perdre la por a parlar de les coses cara a cara i hem de ser valents per sentar-nos amb els altres d' una
manera assertiva.

Comenta aquest article