Reciclatge?

666 adm.

EL RECICLATGE DELS BOTIGUERS DEL CARRER BARRAQUETES ?
LA IMATGE JA HO DIU TOT.Comentaris

Glòria Cassà de la Selva
4.

Crec que la taxa de deixalles no només és elevada pels botiguers de Cassà de la Selva sinó per tota la gent del poble; i crec que aquest motiu no justifica de cap manera llençar-ho tot al contenidor del rebuig.
Si és un problema pels botiguers del poble fer un correcte reciclatge de la brossa que generen, cal doncs posar-hi fil a l'agulla i intenta solucionar-ho el més aviat possible. Personalment, crec que és un problema força cronificat i crec que amb bona voluntat pot deixar de ser complex.

josepmaria Cassà de la Selva
3.

Aquest és un tema molt complexe encara que sembli senzill. Efectivament, massa sovint veiem brossa a fora els contenidors que ens fan més que mal d´ulls. Per altra banda, les taxes que l´ajuntament cobra a les botigues, penso son molt elevades, diria que fins i tot poden ser excesives. Aquest fet no ajuda gaire als comerços de Cassà, que tampoc passen un bon moment en general, a col.laborar en aquest problema. Suposo que que és una questió a parlar entre la Unió de Botiguers i l´Ajuntament (segur que ja ho han fet).

Ana Maria Pages Cassà de la Selva
2.

El munero 6 del carrer de la INDUSTRIA alla tinc el garatge mai puc treura el coche ples dichosos contenidos que estan sempre envoltats de porqueria, espero que algun dia els treurant MOLTES GRACIES

Pere Cassà de la Selva
1.

Totalment d'acord. Encara més, normalment és tot a fora, ocupant part de la vorera i el carrer. No acabo d'entendre quin és el funcionament normal q haurien de tenir els botiguers amb la brossa q generen, pq això ha passat tota la vida.

Comenta aquest article