Inseguretat a Cassà

G. S. D a.

Fa pocs mesos que la meva germana i el seu xicot estan vivint en un pis de lloguer a Cassà, davant del Reliable per ser exactes.


En qüestió d'un mes els seus cotxes han patit tres actes vandàlics.

L'ultim, avui mateix al migdia, la meva germana ha anat a la policia a denunciar el robatori i els ineptes, doncs no tenen més nom, li han dit que com que no hi ha el caporal no poden fer cap denúncia que tornés a les 18:30 de la tarda.

Jo personalment crec que fins aquí podíem arribar. On s'és vist que el nostre poble es permeti robar a plena llum del dia i que la policia ni tan sols es digni a fer una denúncia?.

Volia fer aquesta carta perquè tots els internautes cassanencs la poguessin llegir i veure quin tipus de seguretat tenim al nostre poble.

Comentaris

cassanenca Cassà de la Selva
9.

Doncs precisament avui un agent fora de servei s'ha creuat amb un home que anava amb un pastor alemán sense lligar per el carrer i no li ha dit res, he estat jo la que li he recriminat que el gos s'havia de dur lligat. I referent als excrements, a cualsevol punta del poble entre la una i les 3 del migdia i les vuit del vespre molta gent treu els gossos a fora. Crec que no costaria gaire donar alguna volta per trobar els que no duen la bossa a la má.

Salvador Cassà de la Selva
8.

Jo no criticaré o lloaré la feina de la policia local perquè no la conec de primera mà, però sí que estic d'acord amb el comentari d'en Josep Maria quan diu que potser els municipals podrien anar més a peu i no tant escarxofats al cotxe fent voltes tot el dia sense fer gaire res. Anant a peu estarien en contacte més directe amb els cassanencs i les cassanenques i els seus problemes i neguits i segurament farien un servei més profitós al poble.

josepmaria Cassà de la Selva
7.

Jo faré una crítica global. Des de fa molt temps penso que la policia hauría d´anar molt més a peu i molt menys en cotxe. Gastarien menys i vigilarien més. No pot ser, per exemple, que les voreres estiguin plenes d´excraments de gos i mai hi hagi denúncia de la policia.
Per altra part dir que, llogicament, del servei de la policia n´és responsable l´ajuntament però del caracter de la policia és responsable cada un del seu i, de sempre, també he pensat que deixa molt que desitjar. Sembla que perdonin la vida a la gent. A algun d´ells els faltaria l´estrella de sheriff.
Amb amabilitat, que suposo que va junt amb la feina i el sou, la ciutadania els veuria d´una altra manera.

CASSANENC Cassà de la Selva
6.

Jo no he criticat a la policia, només al caporal... quan no està a comissaria (que és quasi sempre)... on és?? algú m'ho pot explicar?? perquè potser sí que està treballant i tal però és clar, si només es poden fer denúncies quan està ell a comissaria... el seu lloc de treball habitual no hauria de ser la comissaria???

Comenta aquest article