LA FESTA DE CARNESTOLTES!!

 

com jo molts cassanecs estem una mica desepcionats per la nostre festa de carnestoltes que s'ha relitzat a la plaça de la coma.

 personalment crec que faltava una mica de etica,esta be que guanyi la millor disfressa que per aixo es fa el concurs,pero crec que tots els infants que an participat tindrien que tenir un petit detall encara que fos una bossa de "chuches", i no marxar a casa de la manera que sa marxat amb una ma el derrere i l'altre a devant,i una altre cosa que a sigut una mica injusta a sigut que els regals i carmels que an sobrat els donesin a la gent que els organitzadors coneixien.

SENYORS MEUS TOTS ELS INFANTS SON IGUALS I NO ENTENEN EL PERQUE A UNS SI I ELS ALTRES NO.

Comentaris

Sònia Cassà de la Selva
10.

No vaig assistir al carnaval, per tan, no puc valorar com va anar la festa (tot i que, tots els comentaris que he sentit són bastant negatius..). Però voldria dir als organitzadors que no m'ha agradat gens la seva actitud respecte a les crítiques. La festa possiblement no ha sortit bé o no tan bé com s'esperava, la gent ho ha comunitat i la resposta ha sigut "a quien no le guste que no vaya". Els recomano una autocrítica i facin una avaluació de què ha fallat i què ha funcionat, sinó l'any que vé no serà millor...

Voluntaria Cassà de la Selva
9.

Vamos a ver.Yo,como voluntaria que estuve en el carnaval.Tengo que decir,que todo estuvo genial!!! Fue un gran esfuerzo para la gente que estuvo voluntariamente.Podemos dar gracias de que se pensó en los niños...cuando se hace eso? El tema de los regalos,no era cosa nuestra.Hubo una tienda que se ofreció para darlos y se calculo y se hizo lo que se pudo.Era imposible que hubiera regalos para todos/as,el presupuesto era limitado.El tema del chocolate,nunca llegamos a pensar que por la cantidad de niños/as inscritos la cosa se alargaría tanto y se repartió cuando se pudo,ahora,también hay gente sorda,pues se estuvo diciendo,que los niños que ya subieron podían ir a por el chocolate.Otro tema (MUY FEO) es que se diga que los caramelos se dieron a los familiares o conocidos.Cuando a la hora de tirarlos a la gente,se hizo de espaldas,lejos,cerca...a quien los puediera coger.... Así que.FELICIDADES por el gran trabajo que se hizo.Y esperamos repetirlo el próximo año!!!!! Y a quien no le guste,pues que no vaya.

Marina Cassà de la Selva
8.

Les criatures han d'aprendre que les coses no sempre són iguals per a tothom. A la vida no hi han premis de consolació i això forma part de l'aprenentatge. Avui dia fem un gra massa i així ens va: molts joves acostumats a tenir-ho tot i envoltats de cotons, arriba un moment que estan desmotivats i sense esma per saber cap a on han d'anar.

mònica Cassà de la Selva
7.

Hi ha comentaris per tots els gustos,en aquest moments no venim a corretguir el Català ; no crec que hi hagui ningu perfecte en aquest especte, i sobre el carnaval jo era la que vaig dur a terme el tema de cridar els nens i repartimen de premis, per esser la primera vegada de parlar amb públic ho vaig fer el millor possible ,i el tema de premis doncs es pot mirar per el pròxim any fer detallets petits per a tothom iu premis en menys valor, però per això no cal fer aquestes criticas .Ja que el meu grup va estar treballant tot el mati amb molt d' empeny i ganes de que tot anes be, i ara es tenen que sentir encara aquest comentaris,pasen les ganes de fer res mes tinc fotos de nesnque realment van disfrutar, veig que no hi plou mai a gust de tohom; moltes gracies a la gent que realment els va agradar que són uns quants.

Maria Cassà de la Selva
6.

Doncs per mi n'hi ha per totes bandes, el concurs de disfresses si fos per mi ni s'hauria de fer pq els nens volen divertir-se una estona i ja està, ara, el que estic totalment d'acord amb l'Alicia és que no em va agradar gens el grup d'animació que va venir. No feien cap mena de gràcia i acabar cantant cançons de la shakira fff no ho trobo gens adequat i per últim, nosaltres varem marxar abans de la xocolatada justament pel que diu l'Alicia, era l'hora de dinar. Però bé, de totes maneres estic molt contenta q s'organitzés la festa, pq a cassà cada vegada es fan menys activitats i sembla més un poble dormitori sense vida.

Comenta aquest article