Carrer Major: la que s’acosta!

666 

La que s’acosta als veïns del carrer Major. El mateix està passant al carrer de les Barrequetes després de pagar per arreglar-lo i comprar un comandament de les pilones, que funcionen una setmana i tres que no.

Desconec quin model de carrer faran: de vianants , amb semàfor, una sola direcció,......; però, us dic que davant el poc civisme de la gent, la ignorància del reglament de circulació i a la poca autoritat policial , esteu predestinats al caos. Aquest fet passa tot Cassà, fins i tot, en moltes ocasions cal aguantar els comentaris insultants de la gent mal estacionada. En aquesta situació arribes a pensar que fer les coses bé no serveix per res.

Per tant, us faig arribar un petit resum per refrescar el codi de circulació:

Senyal ( S-28. )
Carrer residencial. Indica les zones de circulació especialment condicionades que estan destinades en primer lloc als vianants i en les quals s'apliquen les normes especials de circulació següents: la velocitat màxima dels vehicles està fixada en 20 quilòmetres per hora i els conductors han de concedir prioritat als vianants. Els vehicles no poden estacionar-se , ni parar , almenys que hi hagi els llocs designats per senyals o per marques.

Els vianants poden utilitzar tota la zona de circulació. Sempre que no destorbin inútilment als conductors de vehicles.

Parada Definició: S’entén com a parada la immobilització breu del vehicle per a acollir o deixar persones o carregar o descarregar objectes. El conductor ha de romandre dins o al costat del vehicle en situació de poder-lo retirar quan sigui requerit.

En totes les zones i vies públiques, la parada sols és possible quan no es destorbi la circulació, quan no signifiqui un perill i en cap cas no pot sobrepassar el límit màxim de 2 minuts.
Es prohibeixen les parades quan es bloquegi o es dificulti la circulació.

També deixo unes fotos de la realitat actual del Barraquetes i la situació futura del carrer Major de Cassà de la Selva.

Comentaris

666 Cassà de la Selva
8.

No pretenc res, tant sols he posat en coneixement un problema que està passant, no només al carrer Barrequetes, sino a tot el poble de Cassà.
Ningú té la obligació de fer res si no vol,tot dependrà del civisme de cadascun !!
Per cert,.. hi ha una zona de carrega i descarrega davant del Bar Can Font ( bé, el terra està marcada com a tal!..).

cassanenc Cassà de la Selva
7.

algun dels comerciants del carrer barraquetes en el seu moment van pagar per tenir un comandament que puja i baixa la pilona que hi ha al principi del carrer per poder passar i descarregar (evidentment no per estacionar), a mi no em sembla malament que puguin entrar per descarregar, el problema esta, en que hi ha alguns d'altres que no tenen aquest comandament, i entren al carrer en contra direccio, a mes que deixen el cotxe aparcat molta estona alla al mig. i com sempre paga just per pecador!

Gloria Cassà de la Selva
6.


Doncs si la parada de càrrega i decàrrega està davant del Valvi, no entenc com això no està arreglat i els comerciants del carrer de les Barrequetes no han demanat al consistori una zona més aprop de les botigues. Crec que
el fet de tenir-hi una botiga, no és cap excusa per aparcar-hi quan vulgui i el temps que vulgui.

gent que treballem Cassà de la Selva
5.

la zona de carrega i descarrega es davant el supermercat valvi!! i voste prepen que la carn, el peix, la fruita, la roba, les joies, ... siguin descarregats alla?

666 Cassà de la Selva
4.

gent que treballem! Jo també treballo i també amb logística, però i ja llocs de carga i descarregar i uns aparells que es diuen carretilles.
Es el únic poble de la província de Girona on els camions o furgons descarregant davant les botigues i senyors no i esteu dos minuts a vegades els seus automòbils si passant hores.

Comenta aquest article