Treballadors d'Inecsa a a ruïna econòmica

d. aturat
Tot i el silenci des de que se sap que Inecsa a presentat la liquidació , la quarantena de treballadors que i quedaven , ja porten 2 mesos sense cap mena d’ingrés(només una petita minuta al febrer ) ni de l’atur perquè encara el jutjat mercantil no ho ha autoritzat , ni de l’empresa com és lògic al no haver-hi moviment industrial.
Q...uina situació més desagradable , i en temps de crisis .

Això porta inevitablement a molts a la ruïna econòmica a la desesperació i molts a passar-se les nits sense poder conciliar el son , preocupats ja que el banc , els rebuts , els impostos , no esperen.

No hi ha qui et contracti enlloc , ja que com no estem a l’atur , l’empresari te més dificultats i costos que si contracte algú en situació d’atur. I el pitjor a qui culpem d’això ? A l’empresària ? si l’empresa està tancada on protestem? .
A la totalitat de la família Boadas ?
Al jutjat ?
Al sindicat ?
A nosaltres mateixos ?
No ens queda més que esperar , deprimir-nos , emmalaltir, i que els deutes ens ofeguin.


Comentaris

`president del comitè Cassà de la Selva
3.

Desprès de varis eros , de reduir la plantilla a la meitat amb la intenció de tirar l’empresa endavant , de dies i dies d’estar-nos a la nau jugant a cartes , explicant acudits perquè no arribaven els diners per comprar el material per treballar , el dia 13 de gener ens van comunicar que l’administrador concursa’l havia presentat la liquidació de l’empresa.
Aquest dia vaig anar cap a casa amb la tristor i la certesa de que m’havia quedat sense feina i que tenia que començar a bellugar-me tot i que era un mal moment.
Tot i tenir clar , que acabaríem cobrant les indemnitzacions de “ fogasa” tot i ja tenir un mig acord entre l’empresa i el sindicat , mai hauria imaginat que un treballador es pogués trobar en aquesta situació i sort em tingut d’algunes persones que han fet la feina que no fa l’administrador i gràcies a elles s’ha anat cobrant el que en devien al acabar l’any i la nòmina de gener. ( Gràcies Marta ).
Portem mesos d’agonia veient el que no volíem creure que Inecsa tancaria , però encara faltava l’estocada final , el temps d’espera que el jutjat mercantil es defineixi , potser si ,fent les coses d’una altre manera, l’empresa hagués tancat igual , però tots nosaltres potser cobraríem ja de l’atur i els més afortunats potser fins i tot haurien trobat una altre feina.
Malauradament les lleis son les que son i aquets processos son lents i enfarregosos , malauradament tots tenim deutes , hipoteques , fills etc etc etc però al senyor jutge li és igual per ell només és un expedient més a sobre la taula , sense importar-li que al darrera hi ha famílies enteres.
A mi només em queda per dir , companys espero que això no s’allargui gaire més, que quant hi hagin novetats les sabreu de primera mà i esperem que en un futur i al llarg de la nostre vida laboral no ens tornem a creuar amb perfils d’empresaris que ens porten a, com diu la carta, ruïna econòmica .
I un cop més donat la cara per tots nosaltres.

D.Vilà

un d'inecsa Cassà de la Selva
2.

Si els amos, i els seus íntims col.laboradors, no han fet el possible per mantenir l'empresa oberta, al contrari, ara no és hora d'anar a demanar-los-hi res.
Penso que el que s'hauria de fer és insistir al sindicat en el sentit que els seus advocats pressionin al jutjat corresponent a fi de que dongui una ràpida sortida al problema vigent.
És una pena, però és una realitat: sigueu forts que us en sortireu.

Aturat 2 Cassà de la Selva
1.

En aquests moments depenem del tramit burocràtic que s'ha de passar al jutjat, i fa por que tal i com esta el jutjat això tardi molt.
Esperem que no sigui aixis, al menys amb la prestació de l'atur podrem respirar ni que sigui una mica.Pero una altre cosa que fa por son les noticies com aquesta www.diaridegirona.cat/economia/2011/04/04/latur-llarga-durada-ha-augmentat-61-dels-municipis-gironins-lultim-any/477184.html

Amb
tantes empreses que han tancat i amb mes de 600.00 persones només a Catalunya sense feina, i 4.300.000 a tot l'estat espanyol ,trobar feina no ens serà gens fàcil.I sembla que aquesta maleïda crisis no hagi d'acabar mai.Salut i sort que falta ens faran.

Comenta aquest article