Dispenseu

Josep Hernandez i Batlle regidor de ERC

Aquesta carta va adreçada tant al Director de la publicació com als companys del grup municipal de ERC,votants i simpatitzants del partit.

En el darrer ple es va produir una situació estranya en la votació del punt del pla d'ajustament tal i com es recull en l'encapçalament de la noticia.Certament acabat de defensar la posició del grup on quedava prou clara la nostra opinió ,vaig cometre un error involuntari en votar afirmativament quant l'intenció era l'abstenció al igual que vaig fer en el ple anterior respecte dels pressupostos i el pla de sanejament presentat en aquell moment.

Res no ha canviat i per aixo demano disculpes a qui es pugi pensar que hi ha hagut una variació en el meu plantejament .

Dit aixo i respecte al ciutadans interessats, seguir posant-me a la seva disposició per informar.los d'aquells punts que pugin ser del seu interes respecte de la gestió de l'anterior equip de govern a l'hora que recordar que els comptes municipals sempre s'han exposat públicament durant els períodes hàbils que marca la llei,amb la finalitat de que qualsevol cuitadà pugui argumentar les seves al.legacions.

Cordialment.

Josep Hernandez i Batlle.

Comentaris

sb
10.

Donçs no hi ha tanta gent que sàpiga demanar disculpes.!!!!!!!

cassanenc cassà de la selva
9.

És complicada l´explicació. De totes maneres, si hi ha hagut presió, hauríen de dimitir tan ell, en Josep, com els que l´han presionat.

bob CASSA
8.

Jo crec que aquesta carta no s'apropa a la realitat.

Oient Cassà
7.

Perdona'm Josep, però com es diu aquí t'han presionat per dir això. Sinó no entenc com a la retransmissió del ple se sent com et pregunten si el teu vot és sí i tu respons sí. http://www.cassainformacio.cat/podcast/Ple_Municipal/2012-03-28.mp3 En el moment 1:16:40 del ple es pot sentir perfectament, i com hi ha un moment de silenci i la teva posició de votar a favor. Agrairia que algun regidor o assistent al ple ho confirmes, però les grabacions no menteixen. Per mi aquesta carta és una pixada fora de test.

Pere
6.

Qualsevol persona que hagi assistit una sola vegada a un ple municipal, sap que és absolutament impossible que algun regidor s’equivoqui en una votació i no se n’adoni al mateix moment. Potser amb la votació feta, però al mateix ple en el qual encara queda un "Torn obert de paraula" en el qual s’hauria pogut disculpar, sense haver-ho de fer en una carta al Llumiguia, que sona a pressió rebuda posteriorment al ple.
Tots sabem que els partits ho fan, i ERC no és cap excepció.

Comenta aquest article