Encara t´en recordes ?

Santi Bosch Tort Logistica

 Dons si, encara me’n recordo i serà per molt de temps... Per què jo vaig formar part d´ aquella època gloriosa en quant a música dels 70´s i 80´s, eren els temps mes importants des de el meu punt de vista, del que va ser la discoteca Sir Thomas de Cassà de la Selva ,però la llàstima es que algunes persones sembla ser que tenen mala memòria.

Ho dic per què darrerament s’ha fet un altre “Revival “del Sir Thomas al Pavelló Polivalent amb alguns Dj´s dels que no tinc res en contra ja que també varen tenir la seva oportunitat de ser part de la mateixa i que l’hora són els meus amics ,no tant pel que sembla els que se han fet càrrec d´ aquest esdeveniment un altre cop, i ho dic perquè per uns moments varen pensar en mi com podien haver-ho fet amb els disc-jockeys dels altres anys, que es el que crec que s’havia de haver fet.

Un bon dia tinc una trucada de la Comissió de Festes i amb diuen si vull col•laborar, jo els hi contesto que si que cap problema que poden comptar en mi i que properament tindríem una reunió per què em feia il•lusió novament recorda aquells temps.

Però vet aquí que uns dies mes tard em trobo en arribar a casa amb un full informatiu en el que deia l’actuació d´ aquella nit del dissabte 21 de Abril. La meva sorpresa va ser que no apareixia en el cartell el meu nom, la meva pregunta va ser a estat un error d´ impremta? s’han oblidat de mi? que ha passat ..tot plegat molt mal organitzat.

Més tard vaig saber que una gent de Cassà que es fan dir “la Colla del 59” que sembla ser que podem fer i desfer i que alguns dels seus components de la mateixa no sé que tenen en contra meva, pel que sembla se l´ han fet seva..(si ja ser que varen ser els pioners d´ aquesta idea).. però no és així, per què ha sigut de tots els que han pogut gaudir d´ aquells anys en la discoteca local de la vila.

Dons ells també han decidit la meva no actuació en aquesta nova festa, i per contra també tinc que dir que els de la Comissió de Festes s’han deixat influir per aquest.
Suposo que va esser un dels mateixos disc-jockeys del qual estic mol agraït per tot el seu suport en aquest dies i que no puc dir el mateix d´ algun altre, li dono les gràcies per parlar amb aquesta gent i que en fessin una trucada per al menys cada una mica bé, m'imagino.
Molt abans d´ aquesta en teoria disculpa que per mi arriba massa tard ,i amb algunes respostes com no ...és que tant sols volem ara dos disc-jockeys, no tenim prou pressupost, aquesta es la ultima !! no amb serveix, perquè jo ho feia com sempre que m’ho havien dit desinteressadament ,si desprès hi havia algun incentiu això ja es una altre cosa.

En aquells dies estava preparant una selecció musical per aquella nit. No vull pensar en aquell moment sense saber res i presentar-me amb la meva maleta de cd´s amb “il•lusió” com diria algú i que en diguessin.. no ! es que tu no pots participar de la festa no em puc imaginar el ridícul.
Aquest escrit no el faig pensant nomes en mi ,sinó per aquells companys que també algun dia varen ser disc-jockeys d´ aquesta recordada discoteca del nostre poble el Sir Thomas i també oblidats , un llàstima que les coses es facin així .

Moltes gràcies a” la Colla del 59” i la Comissió de Festes per el seu saber fer. D.j.

Comentaris

del poble cassa
14.

La commission's de festes es molta gent de Cassa amb ganes de fer calers , ja que poca cosa s'ha fet a l'estiu per la mainada o alguna cosa , ja que de diners recaudats a les festes ni havien ,perque tot o casi tot o pagava l'ajuntamnet i el pressident d'aquesta no hi pinta res firma i prou, i al final els marrons seran per ell, no sap on sa fotut realment

HOOOME UNS MÍNIMS SI,NO????
13.

EM SEMBLA QUE LA BURXA PARLA DE "COMISSIÓ DE BARRAQUES" NO DE COMISSIÓ DE FESTES, QUE NO TÉ RES A VEURE.

A L'EX,DJ, SE LI HA DEMANAT PERDÓ I SE LI HA ALLARGAT LA MÀ, QUE MÉS ES POT FER???

LA GENT QUE EN PARLA MALAMENT DE LA COMISSIÓ, MAI PLOU A GUST DE TOTHOM, ÉS DÍFICIL.

A VEURE SI ABANS DE PARLAR LLEGIM MÉS BÉ HOME, I EN AQUEST PAÍS EXISTEIX UNA COSA ANOMENADA "LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ", QUE NO VOL DIR "COM QUE SÓC REGIDOR DE CULTURA FAIG EL QUE EM SURT DELS "COLLONS" I EM QUEDO TAN AMPLE, PENSANT QUE LA GENT DEL POBLE NO EM DIRÀ RES".

MANIPULATS SÍ, PERQUE NO HI HA MÉS A FER,PERÒ TONTOS NO SENYORS I MOLT MENYS CALLATS.

Aquesta Comissió...
12.

Aquesta comissió de Festes té moltes ganes de treballar, molt bones intencions, etc, etc., però malauradament, i em sap greu dir-ho, té una manera de fer, en certs aspectes, molt "cassanenca". Un exDj., la Burxa, gent de la comissió que plega al cap de quatre dies, entitats que estan molt "contentes" amb la Comissió... En fi, comentaris que ja estan en boca de molta gent del poble. Ah!, i després de les crítiques ferotges que la Comissió de Festes vau dedicar a la Festa Major de l'any passat, a veure què ens teniu preparat per la d'aquest any. I no s'hi valdrà passar el mort a l'Ajuntament i al pressupost que hi destina.

Carme Rodríguez Cassà de la Selva
11.

Bones a tothom,



Sóc membre de la Comissió de Festes, tinc moltes coses a dir, però començaré per el que, evidentment, em sembla més important.

A aquestes alçades crec que no hi han paraules ni gestos que poguem fer per intentar solucionar la gran errada que la comissió de festes hem tingut amb el Senyor Santi Bosch. És molt llarg explicar el que va succeïr però el que sí vull deixar clar és que quan jo ,i crec que també parlo en nom del meus companys, ens vam enterar de la "gran cagada", perdò per l'expressió, que vam fer amb el senyor Bosch, ens vam ficar en el seu lloc i entenem perfectament l'emprenyada monumental que té. No és per menys.

Jo no el conec personalment, però el convido, com li ha dit el meu company Esteve Camós a venir a una de les nostres reunions, qualsevol dimecres a les 21:30 al local de la colla, per parlar-ne personalment i intentar, si podem, solucionar aquest tema. La intenció era trucar-lo i comentar-li el fet que aquest anys fariem la festa en un tipus de format i poder comptar amb ell altres anys per no fer sempre el mateix i oferir coses diferents o si més no amb diferents dj. Sóm uns quants...l'un per l'altre i parlant d'altres temes, no es va acabar de tancar, sé que no és excusa, demano disculpes, però sóm humans i ens hem equivocat, com molt bé diu el meu company Esteve.

Aixó em porta a l'altre tema. Des d'aquí m'agradaria contestar a la Raquel i la gent que pensa com ella. Sóc nascuda l'any 80, jo no vaig anar al Sir Thomas. Dius que tu hi vas viure l'època no??? quina època Raquel??? la teva, evidenment. I els de les altres èpoques??? que no hi tenen dret.

Dius que van posar musica que no coneixia ni Dèu, a la BARRA Raquel, TREBALLANT Raquel, hi havia un grup de gent d'entre vint i vintipocs anys que no només no coneixien la música del començament sino que tampoc la que a tu t'agrada i tot i així van passar de sortir amb els seus colegues per quedar-se a treballar en una festa per intentar que gent com tu us ho passessiu bé.

Tot comença el dissabte cap a les 10, els membres de la comissio i la colla del 59 quedem a la polivalent per decorar-la i fer-la més acollidora, al migdia la comissió té reunió amb l'ajuntament per parlar de la Festa Major, els de la colla del 59 es queden acabant la polivalent. A les 3 alguns companys de la comissió cap a la polivalent de nou per proves de so. Ja són les 10, cap a la polivalent , uuun altre cop, ultimar temes i obrir portes, així fins les 6, que toca recollir, els que ja ho heu fet no cal que us digui res, viatges de begudes, neveres i neteja, després a descansar un mica que l'endemà hi ha botiga al carrer.

Descanso, dino, carrego gralla i timbal i cap a la Coma, em troba amb els meus companys de la colla gegantera que UUUUPS!! casualment alguns són companys de la comissió també, quina casualitat. No hi ha gaire ningú a la fira, el botiguers...en fi ni us ho explico, però tot i així toquem igualment.

Caram Raquel, per ser un poble que quasi no s'hi fan activitats, jo no he parat en tot el cap de setmana. No he cobrat ni un duro, ni vull ni ho espero,evidenment, ja treballo per guanyar-me la vida. Tots els diner que fem, doncs per la Festa Major, intentar recuperar activitats, la Carpa de la Salle i donar opcions per tothom...

Que la Festa del Sir Thomas no ha sortit bé??? doncs vine i ajudan's a millorar-la, com ha fet la colla del 59. A mi més que ningú, m'agradaria un poble pler d'activitats, però no em quedaré al sofà esperant...veniu a ajudar-nos com diu l'Àlex i si no podeu per motius de feina o familia, que ho comprenc perfectament ,feu-nos arribar les vostres idees i si, tot i així, NO VOLEU....QUE HO RESPECTO DE TOT COR...com a mínim no feu comentaris fàcils, que fan mal, casquen i sincerament cansen molt.

Ah!! i Raquel, per acabar...qui no en remena no en trenca i qui fa el que pot, no se li pot demanar més.


Atentament, Carme.

Santi Cassà de la Selva
10.

Per el senyor "vaia vaia ," que no te el que s´ha de tenir per donar el seu nom autentic cosa que si jo he fet , per aixó noi..! no cal escriure res almenys alguns tenen mes educació que tu i si no la propera vegada si es que hi torna a ver ni ,te en vas a dormir , ho millor no cal que vinguis i tots contens no saps res de res ...

Comenta aquest article