L'aparcament Municipal

Usuaria TreballadoraM'agradria exposar aquí uns fets que ultimament vaig veient. A l'aparcament Municipal de la carretera Marina, veig transitar gent que no hi aparca el cotxe ni la moto. També els veig per dintre sentats als murs. Cada vegada em fa menys grácia entrar-hi a dins. Crec que haurien de posar-hi càmeras.

Comentaris

Usuaria
4.

Que hi transitin no és el que em preocupa, és el tipus de persones que hi entren, i s'hi queden a dins. Em refereixo, que si roben al cotxe o passa qualsevol altre cosa, tenen dos sortides, i evidentment sortirán per la menys transitada, i ningú haurá vist res.

laura
3.

jo penso que es normal que la gent i transiti no fan cap mal al passar per alla! el problema es que juguin a pilota, amb patins... ja que no es un poliesportiu. Alguns cotxes s'han trobat amb un bon cop de pilota. Al igual que vaguin a la cabana a fumar porros , beure...

Usuaria
2.

L'altre opció a les cameras, seria tancar la porta que dona a l'altre carrer, així seria més fácil veure qui entra i surt.

cassanenc cassa de la selva
1.

És cert el que comentes. Hi ha molta gent que el fa servir de pas per anar a casa seva. Molts son nois i nens negres que viuen als pisos de Sta. Espina. El que preocupa més és que els nens hi juguen molt sovint a pilota i això per els cotxes aparcats no és bó. Pensem que aquest aparcament té molta requesta comparat amb el del Reliable. Hi ha sempre molts de cotxes aparcats, dia i nit.
Lo de les càmeres no estaria de més.

Comenta aquest article