Alguns sí, altres no

David -

Fa pocs dies en aquesta publicació digital a sortit una carta d’una persona que es queixa que la policia municipal de Cassà multa a l’atzar , els i faig arribar una fotografia del carrer Xavier Carbó amb Carrer Pelegrí , lloc molt transitat a l’hora d’entades i sortides de la llar d’infants

. Aquesta cruïlla te molt poca visibilitat , ja fa temps en van reduir de 4 a 3 aparcaments i es va pintar la típica ratlla groga , on no et pots aturar ni estacionar , lloc on sovint multen els turismes aparcats . Ara camions estacionats tapant la visibilitat , ja que aquest tram és de dos sentits i a sobre amb el senyal molt clar que els camions no hi poden aparcar , resulta que n’hi ha que si passen dies enters i no passa res.
Per tant jo si que crec que segons l’estat d’ànims de l’agent de torn et multaran o no , companys que tingueu sort.
Això si jo estic d’acord que multin per estacionar malament , encara que pel típic “un minut “
Però això si que o facin amb tothom i ha totes hores .

Comentaris

fotògraf
6.

#5 Les sancions es poden posar amb caràcter retroactiu ? Perquè si és així la policia municipal farà guardiola gràcies a la col•laboració ciutadana.

alo cassa
5.

Aquesta fotografia viola la llei a la intimitat individual mostrant la matricula i per tant pot esser motiu de denuncia. El propietari ahuria de pendre messures.

Jo només volia dir això

vilatà cassa de la selva
4.

Últimament en aquest apartat es llegeixen moltes infraccions d'estacionament en la localitat. Part del poc civisme i poca efectivitat de la policia local.
Es podria solucionar si entre tots tinguéssim una mica mes de aquest civisme i la policia local fes el seu treball una mica millor.
O ens oblidem de policia, ens estalviem aquests diners, i que tothom es vagi espavilant.

anonim
3.

amb aixo teniu tota la rao no sempre es multa amb igualtat! molts vehicles es passen hores i hores aparcats a una linea groga i no passa res en canvi el deixes un moment amb els 4 intermitents i ja tens la multa xk uns si i els altres no??? es pot considerar "tractes de favor"???

A la sortida de l'escola on sempre hi ha un agent de policia per regular el transit cosa k trobo molt be, pero no dien res quant veuen a molts nens que van sense cadireta, sense cinturo... no multen pero es que ni tant sols els criden l'atenció!!

Agafeu-vos que en Crostó ja hi torna Cassà de la Selva
2.

El tema de fons és la competència i professionalitat del cos de Policia Local de Cassà de la Selva. Personalment no en conec a cap de policia local de Cassà, però generalment el comportament d'un cos reflecteix la manera de ser i actuar del seu Cap.

Comenta aquest article