Gent incívica i a sobre, maleducada.

Cassanenca cassà

Avui m'he emportat un ensurt, quan, esperant amb la meva filla que el semàfor es poses verd per poder travessar la carretera, un matrimoni ha travessat en vermell ocasionant que la meva filla els anés al darrera, m'ha donat temps d'agafar-la. 

Educadament els hi he dit que haurien de vigilar si hi han nens quan facin una cosa així i que han de donar exemple. La meva sorpresa, em responen de mala manera que la mare sóc jo i que l'hauria d'haver vigilat, que el problema es meu. Ara, amb una situació així, que s'hauria de fer? Com no es pot fer fotografies a la gent, no pots avisar els municipals i demostrar-ho, que s'haurien merescut una multa, per incivics i maleducats. I aixó passa cada dia i a totes hores, només s'ha de veure els nens que venen de l'institut, que a sobre han de frenar per deixar-los passar.

Comentaris

Educació en societat i valors Cassà
2.

Tens raó. L'educació dels més petits es responsabilitat dels pares i l'escola però suposadament també de la societat que els envolta. Si els ciutadans no som capaços de donar un bon exemple als infants que cohabiten entre nosaltres, aquests el dia de demà seran in-cívics, donant altre cop el mateix exemple als nens d'aquell moment...

Recordem que els infants són futurs individus socials, lliures, i independents, per tant, és important que tinguin bons models d'aprenentatge al llarg de la seva infantesa.

Per desgràcia estem en un moment on la paraula educació no té ni el valor ni el significat que hauria de tenir... estaria bé que tots plegats rumiéssim una mica..

cassanenc/a Cassà
1.

Bon dia homònima, sento dir-te que no estic d'acord amb tu. Segons el meu criteri, aquesta gent varen fer malament però tu també. Jo sempre, al costat de la carretera, porto els meus fills agafats de la mà per evitar ensurts en cas que se'ls giri el cap i vagin de sobte cap a la carretera. També quan estic esperant en un semàfor.
Això que expliques, també m'ha passat moltes vegades i el primer que faig és dir-li a la meva descendència que alló està malament i que algun dia els atropellaran.

Comenta aquest article