Privilegis a la piscina ?

Salvador Salanova Fortmann Enginyer en Informàtica

Acabo d'assabentar-me que a la piscina no paga tothom. Aixó m'han dit. Sembla ser que hi ha dos casalets que no paguen per a que els seus participants puguin gaudir d'aquest equipament. Es tracta del casalet del Foment i del casalet del Futbol.

 Els meus fills no van en cap d'aquests casalets, entre d'altres motius perquè en el seu moment em vaig disgustar amb una d'aquestes entitats. Però van a un casalet de Cassà portat per una altre entitat esportiva cassanenca que no és cap de les esmentades anteriorment. Em demano per què el meu fill i els seus companys, anant amb el seu casalet han de pagar entrada, i no poser no és així per aquests dos altres casalets. En el seu moment vaig sentir al regidor del PSC que deia, el dia que es va aprovar la nova gestió de la piscina en el ple municipal, parlant especificament del Foment, que s'havien acabat els privilegis. És possible que aquests privilegis els tornem a tenir aquí ? I per acabar, també em diuen que la piscina està bruta. Pot explicar algú, quina és la realitat d'aquesta situació ? Jo no voldria que fos cert alló de "pensa malament i encertaràs".

Comentaris

Susanna Cassà de la Selva
46.

No sé perquè tanta guerra amb qui paga i qui no. Jo sincerament ni em entrada gratuïta hi tornaria anar. Només hi he anat una vegada (evidentment pagant els meus 3€ de rigor) i no penso tornar a posar un peu, com deia abans ni gratuïtament.

Els socorristes passen de tot amb un actitud super passota, l'aigua està bruta i les normes de higiene són inexistents. I la gent que hi va és incívica i molt mal educada, no hi entraré si són d'aquí o són d'allà per por a que em diguin que sóc racista ja que és el primer en el que la gent s'escuda per no reconèixer el problema, però que estic segura que són els primers que no hi van per això mateix. Perquè per cert aquella tarda que jo hi vaig anar gent de Cassà pràcticament no hi havia ningú o si més no, és podien comptar amb els dits d'una sola mà.

Ups!!! cassa
45.

#44 Estic totalment d'acord amb vosté però son mesures per desprès de... i ara som a temps de no arribar .

contribuent Cassa de la Selva
44.

És senzill, se informe a la identitat corresponent i es denuncia l'estat deficient en sanitat i perillositat d'aquesta piscina.
També, a totes les persones que hagin pogut ser perjudicades físicament, facin les pertinents reclamacions a l'ajuntament dels danys i perjudicis que hagin pogut ocasionar les instal•lacions obertes al públic sense un bon estat d'aquestes.

Salvador Salanova
43.

#39 Realment agraeixo el vostre comentari.


En primer lloc voldria que quedi clar que en cap cas he acusat ni el Foment ni el Futbol de res, tot al contrari, han fet les gestions que van considerar que havien de fer en favor de les seves entitats, amb els mecanismes que disposen i han assolit els seus objectius. Tot correcte.


El que no trobo correcte és l'actuació de l'Ajuntament i m'explico:

1-Fa públiques unes regles de joc que s'apliqune a tota la ciutadania, ja sigui directa o indirectament. I desprès les canvia sense explicar-ho publicament.
2-Altres casalets ja havien fet difusió de les seves ofertes, i en el meu cas concret els meus fills ja estaven apuntats amb anterioritat a l'acord del plé.
3-Molts d'aquests casalets son negocis, i ells també van fer els seus números. Aquests negocis, en general no són per fer-se millonari si no per guanyar-se la vida. També paguen material i sous.
4-Per tant si fem servir els vostres mateixos numeros, aquests casalets han perdut diners proporcionalment als que haurieu perdut vosaltes, uns 20 € per nen inscrit.
5-Com usuari de casalet em trobo que és més car o que tinc menys serveis, en la proporció corresponent.
6-Molts altres casalets també fan activitat física i/o a l'exterior i als nanos també els aniria bé un bany.

I tots aquests punts són producte de les accions de l'ajuntament, no crec que malintencionades, sino d'actes mancats d'una anàlisi seriosa de les conseqüències.

Potser no són privilegiats, però, sí més no, jo em sento discriminat per l'Ajuntament en aquest tema.

Comenta aquest article