Sr Presidente Rajoy:

Capri autònom

Vostè a aconseguit una fita històrica i molt difícil de superar;per no dir impossible.Ha guanyat en incapacitat de governar i mentir a un altre "Crack" de la política espanyola,el sr Rodríguez Zapatero

.És de récord Guiness.
Crec que només passarà a la història política pel ridícul que va fer i ha fet al pronunciar dues frases brutals i que demostren el seu tarannà:

1ª frase:"No vamos a subir el IVA a nadie,ni DE LOS CHUCHES DE LOS ÑIÑOS.Perdoni,en llengua castellana;aquesta que segons vostès està poc protegida i estudiada a les escoles catalanes,ens varen ensenyar que:"El artículo tiene que concordar en género y número con el nombre o sujeto también dicho".

2ªfrase: Cas Prestige:"Sólo se aprececian unos hilillos de pastelina".Carai!!! amb els hilillos.Després varen resultar que els "hilillos es varen transformar en el famós" Xapapote".

També es pot entendre que tinguent companys d'escò com el sr Acebes que encara deu mantenir sens dubte que els atemptats del 11 M a Madrid varen ser obra d'ETA alguna cosa s'ha d'agafar d'aquesta mentalitat i ferse-la seva.

Ja ho diuen les mares i pares,les companyies i fan molt sr Rajoy( un consell Sr Presidente,si algú li parla d'un tal sr Rato digui que no el coneix de res,que era del P.P però ara ja no pinta res com allò que diuen per aquí":si te visto no me acuerdo").ës perquè no faci encara més el ridícul.

Miri Sr Presidente li faig una petició.
Agafi siusplau les seves dèries centrelistes i la seva Espanya i la anexioni ,si els volen,a Alemania And Cia i ens deixi als catalans en pau i fer la nostra.
Potser amb el temps nosaltres Catalunya,li podrem donar unes directrius per sortir de les seves futures crisis o aquesta es faci perpètua com molt em temo.

També li podrem deixar alguns diners,però a tornar i amb interessos és clar.

No com ara que ens treuen els diners i l'únic que tornen són retrets i dir que em de ser solidaris per no dir àses.

P.D:Vagi per endevant que com sé que aquesta petició no serà atèssa per vostè ja que qualsevol deixa de xuclar la mamella (Catalunya= Mamella) s'en vagi a pastar fang!!!!!(Traducción."Váyase usted a pastar barro,sinónimo de fango)

Collons!!per ser una escola en català ,encara vaig apendre alguna cosa de castellà.No serà que tot això de l'immersió linguística torna a ser una tocada de ......del sr Rajoy i els seus companys judicials????
No ho dubteu..segur que si..

Comentaris

Votador Cassà de la Selva
8.

Votar les esquerres te un morbo semblant ,a passar una nit amb una dona "Dolenta" o bona segons com es miri.

Autònom Cassà de la Selva
7.

#6

1.- No em crec amb la veritat absoluta, és la meva opinió.

2.- En cap moment he dit que la gent que vota els partits d'esquerra estiguin més ben informats. La meva opinió sobre un tipus de persona que vota una cosa per estar mal informada, no afirma en cap moment el que tu dius.

xander Cassà
6.

A més a més hi ha molts assalariats que voten a la dreta perquè realment no saben el que voten, ja sigui per falta d'informació, per desinterès a la política o directament per ignorància.

vaja que els votans d'esquerra estan molt ben informats, tenen molt d'interes per la politica i son tots llestos no?

jo crec que l'ignoran es la persona que es creu en la veritat absuluta, gent com tu autonom.

Autònom Cassà de la Selva
5.

#2 Salvador, perdona però generalitzar és dolent. Sóc autònom i sóc d'esquerres, igual que conec empresaris d'esquerres. Et recordo que l'economia de Catalunya esta basada amb les PiMES, i aquestes són creades per persones que treballen molt per poder emplenar la nevera.

El teu comentari dona a entendre que tots els autònoms i empresaris són de dretes i crec que t'equivoques molt.

A més a més hi ha molts assalariats que voten a la dreta perquè realment no saben el que voten, ja sigui per falta d'informació, per desinterès a la política o directament per ignorància.

En fi, esperem que tots plegats reaccionem d'una vegada i fem com Islàndia: polítics i banquers culpables del problema econòmic directament a la presó.

Salvador Salanova Cassà de la Selva
4.

#2 Jo sóc un altre que no pas el del comentari anterior.

Pot ser fora bo que l'administrador d'aquest lloc web proveeixi un mecanisme per a que les identitats quedin clarament diferenciades.

Comenta aquest article