Amb nocturnitat i agostosia

Sorprès AdvocatEn el ple muncipal del 31 de maig s'informa que la gestió de la piscina descoberta muncipal deixarà de ser duta a terme per l'ajuntament i que passarà a mans d'una empresa privada.

Així, sense concurs, a la brava, sense obligar a qui vulgui fer-ho a millorar els requeriments mínims que hauria de posar el consistori de manera que hi sortissim guanyant tots els cassanencs. L'adjudicatari, l'empresa de Figueres Wellness Empordà.

En el ple del 28 de juny s'anuncia la intenció de posar una denuncia contra Aquatic Cassa per incompliment de contracte per no haver pagat els 70.000 euros del cànon de gestió de la piscina coberta. I ara mireu això: http://www.facebook.com/WE.WellnessEmporda.

A veure, estem a mes d'agost, ni tant sols el webmaster de Cassadigital, que sempre està al peu del canó i amb la càmara davant dels ulls (no és ironia, ho dic seriosament), n'ha estat informat o li ha arribat cap rumor. Ni tant sols al cassainformació hi diu res, no s'ha fet cap ple municipal per informar-ne als cassanencs. RES DE RES. Així doncs, resulta que la mateixa empresa que, sense haver-se de sometre a cap concurs ni judici, va fer-se amb la gestió de la piscina descoberta s'ha fet, sense concurs ni judici ni informació pública i durant el mes d'agost, amb la gestió de la piscina coberta.

Quines mllores ha proposat respecte a la gestió que podria fer qualsevol altre empresa?

No arriba el valor del contracte al mínim obligatori que s'estipula per llei per haver de fer concurrència pública?

Quin és el valor d'aquest contracte?

Farà una gestió tant "correcta" com l'està realitzant a la piscina descoberta? (aigua bruta, mal manteniment de les instal·lacions, incivisme consentit, etc)

Desconec qui són els responsables d'aquesta empresa però això "olora malament", i em sap molt de greu que passi en el meu poble.

Comentaris

Ups!! cassa
14.

#12 Sr Cassanenc:
Acceptarem que desprès del estiu, quan ens donin els numeros del que a costat la piscina descoberta als cassanencs, es contempli la opciò de tancar-la? Si l'empresa que s'ha escollit a dit, ves a saber el motiu, durant el curs vinent no compleix els compromissos de pagar, encara que només sigui els cost de manteniment de les instalacions, en contempli l'opciò de tancar-la? Miri jo soc dels primers en defençar unes instal·lacions dignes i gratuites per els cassanencs, com s'ha fet fins ara. Però el que no crec que es pot assumir es encara mes deute cap els contribullents cassanencs. La piscina no es una necessitat es un afegit, desde el meu punt de vista, i ens cal fer un exercici de honestedat reconeixer que ara no els podem mantenir oberts. Tancar unes instal·lacions no significa derruir-les, només significa no obrir temporalment.

Cassanenca Cassà
13.

Espot, tu sempre amb els comentaris tan optimistes.

Doncs jo vaig ser sòcia de la piscina coberta i no en tinc cap queixa. Al contrari, estava encantada. Vaig haver de plegar pel canvi de l'horari laboral però em va saber molt de greu. És ben bé que hi ha gent que només li agrada criticar (i precisament no de manera constructiva) tot el que es fa al poble.

Per altre part, el que ha comentat el 'cassanenc' de fer una tarifa només de bany també em sembla una bona iniciativa per captar més socis.

Apa siau!!

cassanenc cassà de la selva
12.

Per en "Fora de lloc".
Doncs ho veuras molt clar (penso). Si hi estigués clarament a favor, com tu dius, no solament hi hauría posat els dos peus, si no que, a més, segurament en seria soci i per tant usuari i no és el cas.
No estic defensant l´instal.lació, estic defensant el servei que dona a una quantitat important de cassanencs.
Crec que amb una millor gestió i, sobretot, amb possibilitats més diverses d´ús (penso en, per exemple, fer-se soci només per el bany com en altres piscines cobertes) hi huría molts més usuaris i, per tant, més possibilitats de que els números fossin menys vermells.
Encara que et sembli estrany no sempre hem de defensar algo a algú per interés propi.

Espot Cassà
11.

Piscina descoberta: UN DESASTRE, jo només hi he anat 2 dies però era CARA, BRUTA I EL PERSONAL PASSANT DE TOT (vaig haver d'anar a buscar la noia per pagar l'entrada i el "socorrista" ni mirava cap a la pisina)... Altres dies la vaig veure buida, sense vida, Vol això l'Ajuntament, que les famílies del poble no gaudeixin de la piscina, fent pagar petits i grans?

Fora de lloc cassa
10.

#4 Sr Cassanenc perque defença tant una instalaciò sino hi ha posat cap peu? Li llueix el llautò

Comenta aquest article