LA DIADA DELS BRÈTOLS

Lluís Serra Roura Tècnic industrial

Són les 7 del matí d’avui dia 12/09/2012 quan em puc donar compte que ens falta molt perquè la civilització democràtica sigui una realitat al nostre país (Catalunya). 

A la plaça davant l'institut, ahir dia de la diada es va fer com cada any un homenatge a l'alcalde en temps de la guerra, Sr.Josep Dalmàs. Un ram de flors, un diari amb la foto d’una estelada a la portada, i com a novetat aquest any van posar-hi un pal (màstil) amb una SENYERA ESTELADA. Avui ja és història, han trencat el ram, s'han endut l´ESTELADA i el diari escampat full per full... per cert i d' una manera casual, l' últim full està davant mateix d'un bar que hi ha a la zona. És trist haver de compartir País amb aquests brètols, que porten una pell de xai i són realment uns llops i... algun ficat a dintre el mateix ramat . VISCA CATALUNYA!!

Comentaris

Upss!! cassa
7.

#6 No, no esta passejant!!!! esta plantat a la rotonda del cementiri esperant que hi passin els xoriços i els delinquents... i cobrant

cassanenc cassà de la selva
6.

I la policia?. Bé, gràcies. Passejant.

Alex Cassà
5.

Quina llàstima de fi de diada, aquesta nit passada (la de la diada), ens han robat les senyeres, a varis veïns de la zona de l'institut.

Es poden denunciar aquests fets?¿?

Que hi farem, anirem a buscar-ne una altra, comsempre, cornuts i a pagar el veure!

David Vilà Cassà
4.

Si hi ha Llagostera segons m'han dit han cremat l'Estelada de la Torre.

Salvador Cassà de la Selva
3.

Doncs tenen molt feina perquè encara en queden moltes d'estelades penjades als balcons de les cases i pisos de Cassà de la Selva. Al meu pis en tinc dues de penjades, així que tindran feina doble si les volen treure. Animo a aquest brètols a que les tinguin totes tretes abans del seu dia el dotze d'octubre, a veure si en són capaços, jo penso que no.

Comenta aquest article