LA MARATO TV3

Encarna Gonzalez Ferrando dependentaEl diumenge dia 2de Desembre un grup de teatre de LLagostera va ser invitat a actuar amb l´espectacle NIT DE POEMES de Joan Maragall per la comissio de la Marato tv3 al teatre Puig D´Arques, al mati varem arribar mol il.lusionats al conserge mol amable ens ba facilita tot el que ens feia falta a la tarde a primera hora a la porta els de la comissio i els actors preparant la funcio´ amb una preocupacio no hi avia propaganda enlloc.En resum la familia i quatre amics .SORPRESA?????????????el dimecres dia5 de Desembre els comerços rebien l´agenda amb la nostre funcio´.Crec que no es mereig ningu rebre activitats caducades ni la gent que fem coses altruistas.

Comentaris

Defensors de Verneda Cassà
7.

#6 Sembla ser que en ares del bon rotllisme i el xupiguaisme ja es pot faltar al respecte al cassadigital, no?

Gamarús o no, pago els meus impostos a Cassà i em sembla de molt mal gust, que en els moments econòmics que ens trobem, vinguin del poble veí a donar-nos lliçons i a exigir-nos explicacions, que al cap a la fi, es tradueixen en diners.
La carta em fa riure (deu ser que sóc un gamarús) i em sembla completament fora de lloc i digne d'un egocentrisme espaterrant, com els llepes que li seguiu la beta a l'autora. que amb molta sort no deu fer ni 5 representacions a l'any. Cosa molt respectable, si es fa amb ànim amateur, però d'aquí a exigir res n'hi va un tros. No estaria malament que agraís la despesa en teatre, llum, conserge, calefacció, aigua i demés.
Els que no són amateurs són els pallassos que ens animen els plens, quan es tracte de la planta de biomassa... i també són del municipi del costat.

Si voleu ser generosos amb els convidats sou ben lliures, ara bé, ho feu amb els vostres calers i a casa vostra, de la mateixa manera que jo dec ser lliure per ser un gamarús des de casa meva, o tampoc?


Defensors de Verneda Cassà
5.

Aixó!!! jo exigiria la dimissió de l'alcalde de Cassà i una indemnització de xifres pornogràfiques. Què s'han cregut, aquests de Cassà de no gastar-se la pasta en promocionar el major espectacle teatral de la temporada. Les factures per pagar o els necessitats que es fotin!!! la pasta en falques de radio i tv ,programes de 25 planes a tot color i tapa gruixuda, enganxada de cartells a tot Catalunya i el que sigui necessari...
Sort dels incondicionals seguidors que varen travessar el desert, els oceans i els gèlids casquets polars recurreguent l'esgarrifosa quantitat de 7km!!!! per no perdre's l'espectacle de l'any a Cassà.

Aquests de Llagostera son molt trempats; venen als plens a muntar espectacles i a dir-nos com hem de requalificar els nostres polígons i volen que els fem publicitat a tuti plen de les seves entitats...


Vete a tu pueblooooooooo!!!!

mal endèmic cassà de la selva
4.

De fet això passa amb tots els actes que es fan els primers dies de mes, perquè l'agenda no sol arribar puntual. Per això moltes entitats que fan actes el primer cap de setmana de mes ja ho tenen en compte i pengen cartells a part.

No sé de qui és culpa però realment tenint en compte que les entitats hem d'enviar els actes abans del dia 15 del mes anterior, té nassos que a sobre l'agenda no arribi...

Salvador Cassà de la Selva
3.

Segur que la culpa és de l'anterior govern municipal.

Comenta aquest article