Ball de carnestoltes

S 

Bon dia, el meu dubte va sobre la festa de carnestoltes que es fa al Polivalent, de 0.30 a 5.30. voldria saber a partir de quina edat és possible entrar, molta gent m'ha dit 14 pero no se si es veritat. Moltes Gràcies!:)

Comentaris

CASSANENC CASSÀ DE LA SELVA
13.

Aixó que dius "votador" era abans i ben segur que en molts casos era ben veritat. De fet jo recordo haver vist un mun de vegades les mateixes persones anant a combregar les últimes precisament perqué les veies tothom. Avui en dia, peró, ha canviat molt i et puc assegurar que quasi el 100% de la gent que anem a aquesta missa i a les altres no és perqué ens vegin si no senzillament perqué hi volem anar.

votador Cassà de la Selva
12.

#6 Dius que vas cada diumenge a missa de dotze, doncs ara t'explicaré que hi anaven a fer,els que assistien a aquesta missa segons unes dites que van ser molt populars ja fa uns quants anys."Els que van a missa de set (abans en feien una) hi van per veure a Deu, els que van a missa de nou hi van perquè Deu els vegi, i els que van a missa de dotze hi van perquè els vegi tot Deu".Atentament.

Cansada
11.

És una opinió personal com a col·laboradora a la comissió de festes del nostre poble. Crec que cal tenir més respecte per les persones que dediquem hores del nostre temps lliure per intentar millorar el nostre poble. Evidentment mai ho farem al gust de tothom, una cosa ja la tenim clara. Ara, crec que és normal quan et dic que és molt complicat el tema de l'alcohol i menors. Et puc assegurar que ens en cuidem molt de mirar que cap menor begui alcohol dins del pavelló, no vol dir que no n'hi hagi cap, simplement que intentem que això no passi. Si creus que potser tu faries alguna altra cosa i vols dedicar el teu temps a la comissió, ja s'ha dit altres vegades que la porta està oberta.

PD: Ens hem trobat amb més d'un nen de 10-12 anys que a les 2 de la matinada està davant del pavelló volent entrar. Què coi hi fa un nen d'aquesta edat, aquestes hores de la nit fora de casa. No és per posar-me amb els pares, però vols dir que se l'ha educat i format en valors?

Àlex
10.

#2 I si no vens alcohol faran "botellón" a fora. Que has de fer una festa només per a majors d'edat? I llavors els més petits no poden sortir de casa? T'estàs contradient en els diferents comentaris que has fet. Nosaltres, des de la comissió creiem que l'únic que i podem fer és ficar pulseres per distingir i no servir a menors i així ho fem. I ens ho mirem més del que us penseu. Trobo que el teu comentari està molt faltat d'arguments. Pensa que aquest país és tant fàcil comprar alcohol com a Amèrica un arma.

Crostó forever Cassà de la Selva
9.

Si heu tingut problemes amb la beguda de joves, i segurament encara us duren, no significa que tots els joves d'avui també en tinguin. Aneu-vos en pau, amén.

Comenta aquest article