Seria una idea

valentina -

Una bona idea, que nens que no estan amb una valoració de minusvalidesa alta. poguessin fer na formació en el mateix colegi o en algun local o casa on els permetin la fer aquí la seva classes després un cop termiada la primària.

El mateix que poden haver professors d'educació espcial a les escoles, per ajudar-fins que s'acabi la primària. perquè no seguir amb aules on igual segueixin ensenyant aquests mestres a aquests nens que destinin un aprenentatge lent banda seria que fossin nens que no puguin valer-se per ells mateixos, o tinguessin un 50 60 o més per cent minuvalia.

Ho dic perquè hi ha molts llocs buits on poden apendre després d'una prevalgués han de marxar a girona si. però aquest transport escolar

Per damunt de costa al govern, amb això seria el més pràctic aquests de treball, més a persones que es dediquen a formar aquests nens.

Una cosa mes fa csa de dos anys dues dones recojir més de 800 signatures per això a un que les pobres no van aconseguir, una mica de humilad perquè aquestes firmes van servir per saber que persones que es veuen amb aquest problema de prop sàpiguen el que seria per a aquests nens

Comentaris

Marta
1.

Bon dia Valentina,

Primer de tot dir-te que quan escriguis una carta o una opinió, intentis escriure-ho de forma que s'entengui, perquè m'ha costat molt llegir-la.

Segon comentar-te que els nens que tenen una discapacitat petita, existeix la figura del vetllador, que fa un acompanyament al nen/a que té dificultats.

Tots sabem que actualment hi ha una crisi molt gran i el govern no ha augmentat les places per poder arribar a tots els casos. T'ho dic perquè jo tinc la titulació per teballar-hi i no hi ha cap plaça nova per entrar.

Entenc el teu malestar.

Comenta aquest article