El mercat...

Alicia -Avui he llegit al diari, que l'Ajuntament de Cassà millorarà el passeig Vilaret per evitar bassals al mercat els dies de pluja.

I jo penso, no és millor per estalviar posar el mercat a la plaça de la Coma i tancar el carrer aquests dos dies? Es una suggerència...

Comentaris

David Cassà
10.

#9 veieu si encra algu o llegirà , pensarà i pendrà bones notes.

Puff Cassà
9.

M'agrada veure les diferents opinions expressades tranquilament... es nota que no parlem de política.

Jo sóc del parer que la Coma no seria un bon lloc per temes logístics, en canvi l'esplanada de les fires no ho trobo gens descabellat i crec que, tot i suposar un canvi, ens hi acostumaríem.

A més, sense ser-ne un client habitual, però tenir el Mercadona i el mercat davant per davant potser facilitaria la compra dels dimecres i dissabtes.

cassanenc cassà de la selva
8.

A veure David, està molt bé com a sugeriment, com a idea. Evidentment la gent s´adapta a quasi tot. Quan deia gent gran pensava amb els qui poden patir més el canvi. Al fet de pensar amb el passeig com a lloc ideal per el mercat és per està més o menys en un lloc centric del poble, res més. Tots hauriem d´aportar les idees que tenim per més que sigui imposible que tots hi estem d´acord. Felicitats, sincerament.

David Cassà
7.

#6 aixi nnomés va a mercat la gent gran que viu al centre del poble ?
gent gran del vinovell , estació , també va a peu a mercat , nomes és adaptar-se als canvis que no sempre és fàcil.
Amb la festa major també va passar i mira amb el temps tots contents..
i només era un suggeriment .

cassanenc cassà de la selva
6.

Home David hem de pensar en tothom. Quan puguis situat al cap d´avall del carrer Barraquetes a tocar el Passeig qualsevol dissabte de 9 a 12 del matí i observa la gent que va i ve del mercat. Veuras a molta gent gran, entre altres, que al haver comprat alguns tenen fins i tot feina a fer "riar" el carret. Quan ho hagis vist, imagina´t aquests mateixos cassanencs amb el mercat a l´explanada de la fira.
Crec, de debó, que la teva idea no és la millor.

Comenta aquest article