Un projecte de la FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA Delegació de Cassà de la Selva.

Alfons Martin Font Delegat de Cassà de la Selva.

Voldria donar les gràcies a tothom per la bona acollida i pel ressò que ha tingut la Fundació en el poble, això ha fet que em motivi a preparar una diada d’apoio i suport al malalt del càncer ja que en són masses i molts anònims, i perquè de mica en mica ens donem compte que càncer no vol dir que ja està tot acabat, que és una enfermetat més con d’altres on uns en sortim i d’altres es queden pel camí, amb l’avantatge, però, que en el cas de càncer ens hi podem barallar, que en d’altres enfermetats no et donen opció.

Doncs m’agradaria poder fer una diada on hi partícipès el màxim de gent i entitats, ja he començat parlant amb la Colla Excursionista i estan disposats a col•laborar, bé millor dit, a participar en l’organització, començant amb una marxa popular amb xocolatada i continuant amb el que, desprès de que hagi pogut parlar amb la resta d’entitats, poguéssim anar muntant.

Cosa que aprofito per dir que agrairia que sí algú es pot apuntar per formar part d’aquesta delegació de l’oncolliga de Cassà de la Selva, seria de gran utilitat, ja que en aquets moments estic sol. Sí que es veritat que puc comptar amb les delegacions veïnals (Caldes, Llagostera, Sant Andreu, Quart, Fornells, ...) però crec que no tè perquè ser necessari. He de fer constar, també, la bona predisposició dels “Panxuts” a col•laborar i ajudar amb tot el què calgui, i que crec que fins hi tot ens poden donar alguna sorpresa... però tot és prematur.

Doncs dit això la Diada de l’Oncolliga a Cassà de la Selva, s’ha pensat amb el dia 29 de setembre, és per això que penso que tenim temps per preparar una diada ben guapa, i si a més en pot sortir un benefici econòmic penseu que va destinat a l’ajut al malalt del càncer.

A part de que, com he dit, penso parlar amb totes les entitats, si algú es vol posar en contacte amb mi, Alfons Martin Font tel. 669 861 463 e-mail: fonsu2005@gmail.com i sí algú vol fer algun comentari a través del cassà digital, me’l miro tots els dies. Moltes gràcies a tothom i fins la propera.

Alfons Martin Font
Delegat de Cassà de la Selva. FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA
Lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article