La matrícula de la piscina coberta

Marta Pi Administrativa

Bon dia, Aquest mes de Setembre m'he fet sòcia de la piscina i he hagut de pagar la matrícula que estava en promoció de 9,90 Euros.

 I com que m'hi sento molt a gust he engrescat a varis amics perquè s'apuntin i la meva sorpresa ha estat que a partir de l'1 d'Octubre la matrícula és de 30 Euros.

Tenim una piscina que no és rendible, necessitem socis per mantener-la i en comptes de promocionar-la amb informació a l'abast de tothom i preus econòmics, el que fem és tot al contrari, cal fer pagar una matrícula de 30 Euros?

Quin cost té la inscripció de 1 persona?
No és millor una matrícula económica i més quotes cada mes que no una matrícula cara i cap soci?

A quin enginyer se li ha acudit pujar la matrícula per obtenir més socis? I aprofito per comentar que molta gent no té ni idea de les promocions, activitats, horaris....tan costa fer una mica de màrqueting?

Comentaris

cassanenca CASSÀ
2.

Proposo promocions per aturats, tercera edat, families nombroses, persones amb sobrepès (amb paper del metge, clar), etc
Curreu-vos-ho una mica coi !!!!!

cassanenc cassà de la selva
1.

Afagiré al comentari encertat de la Marta el fet de que entre els diferents preus que te la nostra piscina coberta hi ha descomptes PER ELS FUNCIONARIS. Em sembla realment lamentable. La regidora d´esports s´ho hauria de fer mirar.

Comenta aquest article