Zona blava? no. Sempre blanca!

ARCADI SITJÀ PARADEDA SERRALLER

Després de unes obres prou molestes els veïns de la zona C/ Marina mes o menys a l’altura del Passeig tenim que tornar a suportar les grans idees d’aquest consistori amb les zones blaves ja tenim tot el Passeig C/ Bella vista , C/ Catalunya ara faltava un tram del C/ Marina amb zona blava on ja un gran nombre de blocs de pisos i comerços. 

Després de unes obres prou molestes els veïns de la zona C/ Marina mes o menys a l’altura del Passeig tenim que tornar a suportar les grans idees d’aquest consistori amb les zones blaves ja tenim tot el Passeig C/ Bella vista , C/ Catalunya ara faltava un tram del C/ Marina amb zona blava on ja un gran nombre de blocs de pisos i comerços 

Garrotada als veïns quan la resta del poble excepte Plaça de la Coma Plaça petita i potser algun altre tenen aquest privilegi e pensat que seria bo ampliar a altres carrers ,Germà Agustí,C/ Raval,Rambla Onze de Setembre ,C/ Remei etc.

Molt senyors meus si el problema son els diners simplement compliu la llei i apliqueu el sistema quinzenal a tots els carrers que ara momes s’aparca en un costat i doblareu els guanys en guals que ara nomes paguen els cassanencs de 2ª perquè els de 1ª sempre tenen l’accés del garatge lliure sense pagar ,

Us imagineu doblar els ingressos en guals? ,i seria equitatiu a tots els veïns ,no amb aquestes mesures que sempre afecten a quatre.

I aprofitant aquesta queixa tampoc veig be ni coherent que es permeti que tots els vehicles i camions de gran tonatge aparquin al pàrking de l’antiga fabrica Oller el dia de mercat no entenc com es permet i la meva pregunta es on aparcaven abans?

i si ara a mes de quedar menys pàrking públic tenen preferència al poc lloc que queda el camions , els altres que ens queda “vaselina”i a mes quan tot el comerç desitja pàrking per els clients aquests ja els deuen tenir fets siguem sensats senyors. 

Comentaris

Pompeu Fabra Cassà de la Selva
4.

Perdó, fins i tot en Pompeu s'equivoca. On diu "dir" ha de dir "dir-ne".

Pompeu Fabra Cassà de la Selva
3.

Els punts, les comes i els signes de puntuació en general encara s'usen enguany. De les faltes ortogràfiques i gramaticals més val no dir res.

votador Cassà de laSelva
2.

Perdoneu però el nom Carrer Bella vista es incorrecte, el seu nom es Bonavista.Gràcies.

Jordi
1.

Doncs a mi m' anirà molt bé per aparcar i anar a comprar al mercat o als comerços de la zona!

Comenta aquest article