Per quina raó s'ha fet així?

DAvid logistica

En arribar a casa m'he trobat la sorpresa que on sempre hi havien places d’aparcament a tots dos costats del carrer ara només han deixat 3 places i unes 3 o 4 per motos que encara entenc menys , a part de carregar-se una plaça de minusvàlids d’un vei . 

Tot per la mania de tenir o mantenir un tram de carrer amb dos sentits de la marxa quant ¾ parts del carrer són se sentit únic. I si parlo d’un carrer que en horaris de entrades i sortides escolars és molt transitat l’últim tram del Xavier Carbó.

Pregunto al responsable si no hagués estat mes fàcil deixar el carrer en sentit únic i ja no entro si cap amunt o avall per gustos colors però segur que hi ha un munt de possibilitats molt millors a la que s’ha optat i jo tinc garatge i no és el fet de l’aparcament el que em pot arribar a molestar sinó que amb sentit comú hi ha un munt de possibilitats molt mes pràctiques i útils que aquesta.

Comentaris

ARCADI SITJA PARADEDA CASSA DE LA SELVA
1.

Tot el que fa en transit a qui Cassa no te res de lògica quants cops e presentat queixa que aquí es paga gual segons el costat on vius del carrer aquest poble no saben que son els estacionaments quinzenals ,o fer un parking per cotxes i l'omplen els camions de les parades i fan tot de zona blava al voltant del mercat bona que i anés massa gent a mercat semàfors plens de teranyines això si tenim radar aquestes grans velocitats que s'agafan per dins a la població que consti que segons ells no es per afany recaptatori es un be per el poble simplement es una mes de una mala gestió.

Comenta aquest article