Overbooking a la piscina de Cassà

Usuària de la piscina secretària de direcció

 Durant la darrera setmana he llegit un parell de notícies relacionades amb l’oferta que ha fet l’Ajuntament de Cassà, als pobles veïns, amb la finalitat d'oferir les instal.lacions de la piscina a més gent. 

El Punt Avui parla de més de 25000 pontencials abonats. Està molt bé que l’Ajuntament vulgui rentabilitzar aquestes instal.lacions i que busquin noves vies de finançament per mantenir-la. Però, l’Ajuntament s’ha plantejat si les instal.lacions actuals poden acollir més usuaris? Actualment, amb els 900 abonats que hi ha, molts espais estan saturats, potser no tot el dia, però sí a hores punta; fins i tot, hi ha activitats a les quals t'has d'apuntar prèviament si vols practicar-les. Durant el temps que fa que hi vaig, només he vist gent de l’oposició fent activitats i utilitzant les instal.lacions; per tant, puc pensar que els membres de l’equip de govern potser no tenen una visió gaire encertada ni realista de la capacitat d’aquesta instal.lació i les condicions òptimes d'ús (aparells, sales, vestidors, ...) Aviam si al final ens passa com als germans Marx, que de tant posar gent a dins …

Comentaris

ester Cassà de la Selva
2.

No entenc aquesta ànima-adversió per la piscina coberta. Ara ja està feta i el que cal és rentabilitzar-la al màxim i assenyadament. Es curiós veure quanta gent de totes les edats fan esport i cursets de natació tot l'any (amb els beneficis per a la salut que això comporta). Els preus són assequibles (sí, sí i sino compareu amb els preus a Girona), ah! i no hem de sortir del poble (cotxe, gasolina, pàrquing, temps, ...).

Entenc que no tothom s'ho pot permetre. Jo tampoc em puc permetre segons què. Aleshores és qüestió de prioritzar i escollir la millor oferta.

Què hauríem de fer sino? Tancar les instal.lacions i deixar-les abandonades?


antipiscina cassa
1.

Sempre podrem invertir i ampliar i fer una triple piscina amb triple gimnas i triplicar els monitors

Comenta aquest article