GRÀCIES!!!

Dona d'un botiguer MESTRA

Estic d'acord que les noves tecnologies i que les diverses formes de comerç ,s'apliquin en molts àmbits i que en realitat són utilitzades per tots nosaltres..

Les famílies que des de fa uns vint anys o més ens guanyem la vida amb el nostre esforç professional i personal dins del poble de Cassà, veiem com dia rera dia ens van tallant les iniciatives i també perque no dir-ho , les nostres il.lusions i fites personals.

Els nostres representants municipals, de ben segur que no han vist com les seves vides es queden neguitejades pel fet de que una nova gran superfície d'alimentació, amenaci i finalment s'instal.li en la nostra població sense obstacles i a més amb una gran tranquilitat per part de tots.

El dia a dia d'un comerç petit,exigent,amable, curiós, queda en l'ombra d'aquest gegant que es menja a tot el que hi havia. Ja sabem que no tindrà mai la qualitat de la botiga petita de barri, que ofereix amb devoció i carinyo tot el millor que té pels clients, però fa més mal que pedregada..

I tot és permés, i com a familia que ho pateixo , tinc indignació i em veig obligada en aquestes quatre ratlles de manifestar que no hi ha dret.
No hi ha dret, perque els clients de sempre,(gràcies per la continuitat i el vostre suport,) no ens deixen .

A la gran ciutat, tot s'hi val !! Hi ha 5,6,7,8 grans superfícies i entre ells lluiten com goliats, però al petit comerç no s'ha de fer una cosa així.
Gràcies per tot el que ens brindeu i els que maneu,
Felicitats, heu fet una bona adquisició!!! .Al barri vell,us esperem sempre amb el millor de nosaltres,per vosaltres.

RESISTIREM FINS QUE POGUEM!!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article