Informació de les defuncions

Concepció Nadal Oller Mestressa de casa

Ja fa un quant temps que a Cassà és difícil saber qui s'ha mort, perquè ja no es col·loquen les esqueles en els llocs habituals d'informació local.

 Això pot provocar situacions delicades com la que li va passar a una persona que conec: resulta que en demanar-li com es trobava la seva dona, l'altre li va respondre que l'havien enterrat el dia abans.
Desconec si s'ha deixat de fer perquè la persona que se n'encarregava s'ha jubilat o per alguna altra raó, però considero que la informació de les defuncions és un servei necessari perquè la gent pugui expressar el seu condol a la família.
No sé si aquest servei l'ha de fer l'ajuntament o l'empresa funerària, però m'agradaria que es resolgués com més aviat millor. Moltes gràcies

Comentaris

Abel Puig Cassà de la Selva (Girona)
1.

A la Sra. Concepció NADAL OLLER;

Li aseguro que aquest servei té un cost de les notificacions o fulls per el carrer dels difunts de la persona que la família ha perdut. Segons quan vàrem enterrar la meva tia avia la Sra. Pilar SAURA ALBERTí el 31 de Juliol del 2012. Quan en varem dir que si voliem posar una nota per el carrer en els punts habituals, encara hi havia el Sra. CAÑIGUERAL, i el representat de la funeraria quan estavem reunits i ens va dir "volen que ho notificar el poble o "falca a la radio local" si no recordo malament això tenia un cost de més de 150€ i això que aquell estiu es varen apujar el costos del sepelis. Encara recordo per una altre cosina que van haver enterrar. Doncs; això consistia en posar les notes en els punts habituals i un anunci a la radio que ho sufraga el cost ecónomic la família del difunt. No el cap en local i l'empresa funeraria ho fa (previa avis de la familia, Sra. Concepció NADAL OLLER)

Comenta aquest article