Carrer Indústria i Barraquetes pàrking o carrer ?

Un vianant logistica

e per si el carrer Indústria i Barraquetes és conflictiu a l'hora de observar cotxes aparcats damunt la vorera o al mig el carrer. 

DObstaculitzant així el pas de vianants. Posant en perill a ser atropellats per un vehicle al tenir que utilitzar la calçada per desplaçar-se. Però bé la gent és poc cívica sols per estalviar-se 5 cèntims crec que són i caminar uns passos als comerços i entitats de aquets carrers.

Segur que molts de ells promocionen la vida sala i preservació el planeta de la contaminació. No esmentant que la feina de la nostra policia li falta una mica mes disposició I d'ímpetu.

Però aquesta setmana a estat el màxim. Dos dies un cotxe d'una constructora aparcat tot el dia damunt la vorera.

Solament voldria preguntar, no sé si em fico on no en demanen, aquest senyors tenen un permís exprés o és un dels tants senyors que es beneficien de tràfic d'influències.

Comentaris

dolors cassa de la lva
4.

yo pienso que oueden circular coches pero sin aparcarlo sin dejarlos aparcados encima de la acera

Un vianant logistica
3.

""No se si t'ho han ensenyat mai, però abans de baixar de la vorera s'hauria de mirar que no passi cap cotxe (és un petit consell).""
Crec que mes que un consell es un sarcasme o un intent de desvirtua el escrit . Però te voldria recorda, que molta gent gran te dificultat a la hora de baixa i pujar de les voreres. No diguem el sentit de atenció que malauradament tots perderen a mida de fer-nos grans, També la quantitat de mainada juguem als carres del poble . Si a mes els hi posem mes entrebancs pues pitjor no?

Cassanenca Cassà
2.

Que et molesti que la gent aparqui el cotxe a la vorera ho podria entendre, però d'aquí a que et puguin atropellar.........
No se si t'ho han ensenyat mai, però abans de baixar de la vorera s'hauria de mirar que no passi cap cotxe (és un petit consell).

Carrer Indústria i Barraquetes, el pàrquing d'alguns Cassà
1.

A les seves observacion, m'agradaria afegir-hi que alguns veïns que tenim garatge en aquests carrers patim doblement el comportament incívic d'aquesta gent. Ens inpedeixen poder transitar per les voreres i entrar i sortir del garatge amb els vehicles. Cal tenir en compte que està prohibit aparcar en tot el carrer, però això s'ho "passen pel forro" . Alguna gent deixa el maleter del cotxe obert fent veure que està carregant o descarregant. Tot s'hi val. Permís exprés, tràfic d'influències, o senzillament, poca educació i molt incivisme.

Comenta aquest article