Davallada donacions de sang

Josep Vilà jubilat

Fa anys que soc donant de sang.

Un bon dia a l'anar a donar sang en varen preguntar l'adreça electrònica per així poder-me comunicar de les donacions que es produissin a la població.

Fins aquella data havia rebut les comunicacions per correu ordinari, però a partir de llavors no n'he rebut cap més, ni per un mitjà ni per l'altre.

Tindrà alguna relació aquesta davallada de donacions amb el que comento?.No ho sé, si hi a molts més casos com el meu.

Comentaris

Maria Rosa Costa Cassà de la Selva
2.

Hola Josep,
veig que estàs jubilat, no sé quants anys tens, però si passes de 65 anys no se't convocarà més a les donacions de sang. Fins fa un temps la llei posava com a límit aquesta edat. Ara ja no, i si ja ets donants habitual i el metge responsable de la donació ho creu convenient en pots seguir donant. El dia 24 de gener hi ha donació al col.legi Aldric de 17 a 21 h. Estarem encantats d'atendre't i podem comentar i mirar si realment hi ha alguna errada a la teva adreça de correu electrònic com diu en Pere. Gràcies per la teva generositat i el teu interès. SALUT!!!

Pere Ferrer
1.

T'asseguro que jo les rebo puntualment per correu electrònic. Potser varen prendre nota de la teva adreça amb alguna lletra equivocada, o simplement han comès algun error.
Segur que si els ho dius (girona@donantsdesang.cat) se solucionarà.
Gràcies per voler donar sang.

Comenta aquest article