135 Donacions de sang aquest dissabte a Cassà

Delegats a Cassà donadors de sang -

Si després de la campanya de donació de l’octubre passat vam escriure al Cassà Digital lamentant la devallada que des de feia ja dues donacions portàvem a Cassà, pensem que  és de justicia i ens alegra poder informar de què en la donació del passat dissabte es van rebre 135 donacions. Tenint en compte que a més hi va haver 16 oferiments que es van haber de rebutjar, un total de 151 persones es van mobilitzar solidàriament en aquesta campanya de gener.

Creiem que això pot ser degut en part per l’organització de la Marató de Catalunya que ha acaparat els últims dies els mitjans de comunicació i en part per la campanya que hem portat a terme al poble, amb més presència als mitjans i al carrer.

Hem de pensar que de donacions a Catalunya se’n necesiten 1000 cada dia, i que donar sang no ha de ser una cosa puntual sinó habitual, perquè no hi hagi necessitat de fer aquestes crides quan les existències arriben a ser tant baixes com després de Nadal.

No abaixem la guàrdia doncs i recordem que a Cassà fem 4 donacions l’any (gener, abril, juliol i octubre) i una d’extraornària per la Fira de Santa Tecla al Passeig Vilaret. 

MOLTES GRÀCIES a aquestes 151 persones generoses i als col.laboradors que campanya rera campanya hi posen el seu granet de sorra (Pizzería CORSARO-CASSÀ, 
Carnissería J. CABARROCAS i Carnisseria JESÚS I MARIA).

El lot de productes que vam sortejar a darrera hora entre tots els donants va tocar a la Marta Mascort Bou, FELICITATS!!!

Els delegats de CASSÀ de l’Associació de Donants de Sang de Girona

M. Rosa Costa

Carles Miquel

Paquita Rosa

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article