SIMPLEMENT GRÀCIES A TOTS/ES LES PROFESIONALS DEL GERIÀTRIC SANT JOSEP

Montserrat Maurici Saura Sus cosas

El propassat dia de Sant Valenti, 14 de Febrer del present any 2015 mentre molta gent estava de comparsa i divertint-se a Cassà i en plena Rambla la Sra: Margarita Saura, s'anava apagant com una espelma en mateix dia dels enamorats. 

Tenim que donar gràcies a tot el personal de la Residencia Sant Josep i la gent que conviu juntament amb germanes de l'orde "Filles de Sant Josep, Primitiva, Casilda, Catalina i Petra, que es la que porta més anys aqui i van mimar molt a les germanes Pilar (+) ) Margarita Saura (+) amb tot el personal.

Se'ns va donar l'opció de portar la meva mare a Girona, la per veure si li podien quelcom més però, per a mi vaig veure que seria un petir per ella na Margarita Saura els profesional médics del centre.

Però la setmana que va estar malament tot el personal la van mimar fins el final.

US ESTIC TANT AGRAIDA QUE QUAN US VEIG, NO ÉS QUE NO US VULGUI DIR RES, PERÒ NO SE QUE FER, PER L'ESFORC QUE VÀREU FER AMB LA MAMA, A TOTES NO LA VAREU DEIXAR MAI I EL SEU COSTAT I TENIA EN ROBERT (que per casualitat enllacem una mica per la mare de la seva esposa i el meu pare).

La casualitat de la vida van marxar en poques hores de diferencia.
VULL AGRAIR A TOT EL CENTRE GEARIATRIC SANT JOSEP EL QUE VAN FER LA MEVA MARE I PER INSISTIR I DEIXAR-ME QUEDAR ACOMPANYANT-LA AQUESTS DIES.

Montse Maurici i familia 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article