Adéu, Guillem

Els veins de tota la vida dels nostres carrers centrics.  Agraits

Fa uns dies feia un any que el nostre amic d'infancia Carles Calzada, s'havia partit, Un vei de jocs de petit a 42 anys del Carrer Primitiu Artigas. Van ser tants els dies que passavem jugant, el solar de Can Matas. Avui el pare i vei nostre de jocs en Guillem Carmona Llamas, que tantes vegades ens dui a fer una ruta amb el seu ford, com jugavem juntament el solar de Can Matas el carrer de l"Hospital.

 Amb ell varem apendre saber que era radio aficionat, cosa que per molts era una cosa nova. En Josep, el seu fill gran juntament amb en Carles i un servidor sempre ens deixava parat. Aquests ultims anys compartien espai fisic amb la Margarita Saura Alberti. El seu cumpleanys era quasi el mateix dia de desembre.

Sempre li agrarire el que fa per mi un novembre del 2012.

Li agraixo des d"aquestes ratlles el suport que em vas donar en un moment molt dificil, tenia bondat i parlava amb la gent, pessi els que es digui en el poble. JO SOC AQUI GRACIES AQUEST HOME QUE VA TENIR MOMENTS PER ESCOLTAR I REDIGIR UNA COSA.

Nita, Josep, Guillem, Anna per mi el vostre pare va ser un instuctor de coses de la vida. HO VULL FER PUBLIC, PERQUE AQUEST SENYOR EN VA ENSENYAR I PODIA PARLAR. PER MI NO ERA UN VEI.

Un dia de petits amb el seu fill Josep varem compartir una pel.licula cinemascope a casa dels meus oncles a l'Emporda i en Guillem amb el per retornar ens va portar a Santa Pellai. Per el mig d"una carretera boscosa. Jo mi sentia com un altre de la familia.

MIL GRACIES SENYOR CARMONA, Guillem pare

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article