Carta oberta del cineclub vuitimig

Cineclub vuitimig -

Des del moment de la seva fundació, des del Cineclub Vuitimig sempre hem intentat que els tòpics no formessin part de la nostra manera de fer. Tot i així, fa dos anys ens va semblar adient celebrar una efemèride prou rellevant com és el 25è aniversari de l’entitat. L’ocasió va servir per repassar i fer balanç de la nostra història, però també per a començar a rumiar com volíem seguir escrivint-la. 

Després de 27 anys de feina, creiem que ha arribat el moment de donar un nou impuls a l'entitat. L’objectiu primordial dels socis fundadors del Vuitimig, la projecció de pel·lícules i el manteniment d’una programació cinematogràfica a Cassà, s’ha anat enriquint amb activitats propostes, al nostre parer, innovadores, com la MACCA i el Correcurts; i amb un important component pedagògic. Tot i així, l’entorn absolutament canviant en el que vivim ens anima a seguir incorporant nous elements a la nostra programació que puguin adaptar-se als interessos dels nostres convilatans. 

Per a dur-ho a terme, però, ens agradaria comptar amb noves propostes i aire fresc per a l’entitat, tant a nivell programàtic com organitzatiu. Qualsevol entitat que vulgui mantenir-se viva i atenta al seu entorn necessita l’aportació d’ aire fresc per seguir endavant, i per això volem fer una crida a tothom que pugui estar interessat en donar un cop de mà. No es tracta tant sols buscar reforços, sinó de buscar noves cares i idees, transcendint els nostres cercles habituals.

Del que estem parlant, doncs, és de refundar l’entitat perquè segueixi essent, i en aquest punt tampoc cal pecar de falsa modèstia, un dels cineclubs més actius de les comarques gironines i fins i tot del país. Per això ens volem adreçar als cinèfils, però també als aficionats o professionals de l'audiovisual, dels videojocs, les noves tecnologies, el disseny, a més de les persones que simplement puguin estar interessades en participar en una entitat local, a que s’afegeixin al nostre petit projecte. Us convidem a fer-ho fent difusió d’aquesta carta oberta o enviant-nos un correu a l’adreça de l’entitat, info@vuitimig.com.

Moltes gràcies pel vostre interès. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article