Agraïment

M. Rosa Costa, Carles Miquel i Paquita Rosa, Delegats de l’Associació de Donants de Sang de Girona a Cassà. -

Els delegats de l’Associació de Donants de Sang de Girona a Cassà, donem les gràcies en nom de totes les persones que necessiten sang a les 92 persones que en van donar el passat dissabte 1 d’agost, en la campanya de donació que va tenir lloc al nostre poble. 

També a tota la gent que d’alguna manera ens ajuda a fer promoció de la donació, especialment a La Pizza Nostra que desde fa anys ofereix un val per una pizza a tots els donants i a Carnisseria Jesús i Maria que regala un lot dels seus productes que se sorteja entre els donants.

L’ afortunat aquesta vegada ha estat en Carles Miquel.

Sempre a l’estiu hi ha crides per manca de sang i és el moment de l’any més difícil de superar. Per això i sabent les complicacions que hi ha degut a les vacances a la calor encara és més d’agraïr que persones generoses com vosaltres feu el gest altruista de posar-hi el braç.

La propera donació serà extraordinària i tal com ja venim fent en els dos anys anteriors posarem un bus al Passeig Vilaret per la Fira de Santa Tecla, on us podem donar tota la informació que ens demaneu i donar sang allà mateix si voleu.

MOLTES GRÀCIES I FINS LA PROPERA!!!

M. Rosa Costa

Carles Miquel

Paquita Rosa

Delegats de l’Associació de Donants de Sang de Girona a Cassà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article