Fibra òptica

J. .

Quan arribarà la fibra òptica a cassà? hi havia molta pressa a asfaltar els carrers abans de les eleccions però per portar Internet de qualitat als ciutadans cap ni una...

Sincerament no entenc perquè ningú la demana quan està clar que el present i futur de la televisió i Internet passa per la fibra

Comentaris

x CASSA DE LA SELVA
4.

Yo trabajo para telefónica, y puedo asegurar que en 2016 no habrá fibra en Cassá, al igual que solo la hay en un15% de Llambilles.

Gemma Cassà de la Selva
3.

Justament l'altre dia estava parlant amb un noi que es dedica a aquest tema i em va dir que a Llambilles ja l'han posat...així que esperem que no trigui gaire a arribar al nostre poble.

Ajuntament de Cassà de la Selva Cassà de la Selva
1.

Bon dia J.

L'Ajuntament està treballant des de fa mesos per tal que la fibra òptica arribi al poble el més aviat possible. Segons unes converses mantingudes amb el departament de telecomunicacions de Telefònica, la intenció és posar aquesta fibra òptica el primer semestre del 2016. En principi, qui vulgui aquest servei de fibra òptica només l’haurà de contractar.

Estem treballant per tal que l’empresa compleixi aquests terminis que et comentem.

Pots fer-nos arribar qualsevol qüestió directament a l'Ajutnament a través del formulari de 'Contacte' que trobaràs a www.cassa.cat.

Moltes gràcies pel teu interès.

Comenta aquest article